Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4151 kadro hangi eğitim grubuna kaç kişi olacak şekilde dağıtılacak?

meralmiz

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
[FONT=Helvetica]4151 olan kadro sayısı içinde grup dağılımı nasıl olacak KESİN bilgisi olan var mı ?[/FONT]
[FONT=Helvetica]ortaöğretim:?[/FONT]
[FONT=Helvetica]önlisans:?[/FONT]
[FONT=Helvetica]lisans:?[/FONT]
[FONT=Helvetica]kura:?[/FONT]

hala mı tercih açıklanmadı ya....

Valla herseyin hayirlisi kura alimi benim tahminimce az olur ama diger kardeslerimiz yuksek puan almislarsa atanma sanslari daha yuksektir diyr tahmin ediyom cunku kuraya cok kisi katilmis gecen kuralarda 70 bin kardesimiz falan basvurmustu ama bu sene daha fazla olabilir tahminimce aldiklarida en fazla 900 kisi falandir 100 bin kisinin icinde isminin cikmasi mucize kismet artik bende kura adayiyim hic umidim yok ama sand nasip iste Allah kismet etmisse olcak hepimiz icin hayirlisi olsun kardeslerimiz allah gonlumuze gore nasip etsin insallah

Puanım 85,59412
Sıralamam 1812

Lise mezunu olarak girdim

Sizce bu atamalarda şansım nedir ? hizmetli yazmayı düşünmüyorum bunun dışında herhangi bir yerde şansım olabilir mi ve tercih yaparkende öyle bazı kişiler gibi lüks gözde iller yazmayı düşünmüyorum normal düzey yerler yazacağım sizce şansım nedir ? bu sene atanır mıyım ?

insallah atanirsin kardes puanin cok guzel atanma ihtimalin yuksek gibi allah yardimcin olsun

74.621puan ve 19130sıralama ile ne olur

1913..

arkadaslar kesin bir açıklama yok mu

ortaöğretim:1428
önlisans:1009
lisans:1480
kura:234 doğru mu bu sayılar kesin

3-4 yerde okudum ama kesin mi bilmiyorum onu öğrenmek istiyorum ben de işte..

kura nasıl 234 kısı olur boyle sacmalık olurmu ya 100 bin kişiden fazla kurayı beklıyen var yaw bızlerde ınsanız tamam egıtım durumumuz cok dusuk ama bızde surunuyoz ıs yok ne yapcaz ya arkadaslar :((

Arkadaşım galiba kesin değil bu rakamlar hemen atar yapmayın

Üst Alt