Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%42 ile emekli oldu.araç alsam maaşım kesilir mi?

mahmut81

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
%42 raporumla emekli oldum.acaba araç alsam maaşım kesilir mi?bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler...

%42 raporu hangi rahatsızlıktan aldınız ?Kaç yıl pirminiz var detaylı anlatırsanız sevinirim

%42 raporumu diabetes mellitus,hiperlipidemi,kronik venöz yetmezlikten aldım.5300 günüm var.raporda sürekli yazıyor.daha yeni emekli olacağım.bu ay verdim dosyamı.çalışmaya devam edicem aynı yerimde.araç alırsan maaşını keserler dediler.o bakımdan merak ettim.

mahmut81

senin durumun malulen değil ki çalışma yasagı olsun sadece malulen emekli olanlara maaşı kesilir ama engelli indirimi alıp da 15 yıl 3600 sartını doldurduysan emekli olup calışma hayatına devam edebilirsin hem emekli maasını alırsıun hemde çalıştıgın yerdende alırsın bu konuda sorun yok

Peki araba alsam maaşımı keserler mı. Bu şartlar dahilinde

mahmut81

araba alsanız bile kesilmez
yüzde 42 ile engelli vergiden dolayı avantajınız yok yüzde 90 civarı almanız lazım ötv mtv vs icin

Anladım teşekkür ederim.zaten derdim otv KDV değil. Kendim alirsam sıkıntı olmasın yeter.çok sağolun.

Üst Alt