Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%42 olan raporumu yıllar sonra %32'ye düşürdüler! Ne yapmalıyım?

serhantuana

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar
2006 yılında aldığım engel raporu veri bankasında çıkmadığı için yeni bir rapor almamı istediler sonuç fiyasko çıktı %42 olan raporumu %32 ye düşürdüler şimdi kalakaldım ortalarda yardım edin lütfen

forumu ara aynı konuyu açanlar var onlar nereye itiraz etmişler bak. bende bilmiyorum bilsem yazarım :S

Hastalığınız neydi.Açıklar mısınız ve rapor sürekli mi

Engelli rapor hk

Merhaba dostlar 2002 yılında geçirdiğim bir olayda sol gözümü kaybettim %42 oranında bir engel raporum vardı 2015 yılında vergi indirimi için vergi dairesine gittiğimde sistemde raporumun gözükmediğini il sağlık bakanlığına gitmemi söylediler oraya gittiğimde yeniden heyete girmem gerektiğini söylediler ve oranım %32 ye düştü tüm haklarımdan mağdur bırakıldım nasıl bir yol izlemeliyim

Eski raporunuzu, il sağlığa verip sisteme işlete bilirdiniz. eski tarih olduğu için yeniden istemiş olabilirler. il sağlığa dilekçe ile itirazda bulunabilirsiniz. Tek göz oranı %32 gibi oranla sabit kalabiliyor. Diğer gözünüzde rahatsızlık varsa ya da başka rahatsızlığınız varsa yeniden alacağınız rapor müracaatında onları da belirtin isterseniz.

Sol göz protez monoküler rapor geçerliliği sürekliydi

Diğer gözde uzağı görme kaybı var ayrıca rapora etken midir bilmiyorum bel fıtığı başlangıcı ve omurga eğriliği skolyoz başlangıcı var

serhantuana

İtiraz sürecinden sonra yeni raporda bunları belirtin isterseniz. orana etkisi olabilir.

Kafamı karıştıran bir diğer soru ise 2006 yılında aldığım %42 oranındaki rapor 2015 yılında düşürülmesi o dönem içerisinde çalıştığım süreç sigorta günlerim vs hepsi çöpe mi gitti

Engelli raporum hk

Selam dostlar %32 görme kaybı raporum var.
Bir kaç rahatsızlığım var
L5-s1 diskinde dejeneratif sinyal kaybı
Torakal düşük açılı rotoskolyoz izlendi
Bunlar rapora etken midir ?

serhantuana

Hayır çöp falan değil rapor oranınız değişmiş Yeni çıkardığın rapor eski raporu geçersiz kılar malesef.

Yapmanız gereken diğer hastalıklarıda dahil edip yeniden rapor çıkarmanız bu iş sancılı ve sinirle geçebilir eh nihayetinde sabredenler kazanır mücadeleni sakın bırakma

Elinizdeki %42 rapor her zaman yanınızda bulunsun düşük oranlı rapor göstermeyin doktorlarla devamlı iletişim kurun suratsız olabilir beton olailir doktorlar ama onlarda insan bu sizin hayatınız iletişim kurun nolur nolmaz iletişim önemli

Hastalıklarınızın arttığını öne sürerek tekrar rapor çıkarabilirsin

Üst Alt