Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%42 oranında raporumla hangi haklardan yararlanabilirim?

adebayors

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
mrb.ben bugün devlet hastahanesinden göz ve ortapedi bölümlerinden balthazarda göre %42 oranında özürlülük raporu aldım.

Raporda istihdam,özürlü kimlik kartı ve 2022 sayılı kaundan istifade edebilir onayı aldım..bu rapora göre hangi haklardan ve vergi indirimlerinden yararlanabilir miyim bu benim aldığım ilk raporum bundan önce hiç rapor almadım..

Teşekkür ederim.

işe başladiktan sonra alacağiniz çalişma belgesiyle vergi indiriminden yararlanabilir erken emeklik hakkını elde edebilirsiniz
ayrica iş kura kaydinizi yaptirip iş konusunda öncelikten yararlanabilirsiniz
şehrinize göre toplu taşimada ulaşimdan ücretsiz yaralanabilirsiniz
sinema tiyatro demiryollarindan indirimli yaralanabilirsiniz
gelir düzeyiniz düşük ailede kişi başina düşen gelir 100 tlyi geçmiyorsa engelli maaşindan yararlanabilirsiniz

tşk ederim yardımcı oldugunuz için eksik olmayın

bilgi edinme

benim %42 özürlülük raporum ve kimliğimde mevcut özürlü kimliğim ANKARA da oturuyorum ASKİ sular idaresi duydum ki su faturalarında indirim yapıyormuş %40 özürlülere benim durumum şöyle ben bekarım ailemle beraber yaşıyorum Evimizin tapusu ANNEMİN ÜZERİNE su aboneliği ise BABAMIN üzerine kayıtlı hal böyle iken su faturası indirimlerinmden nasıl faydalanabilirim yapılması gerekenler işlemler nedir tşkler saygılar

su aboneneliğini kendi üzerine alacaksın ve tapu fotokopisinide yanında götür abonelik senin adına olduktan sonra aski genel müdürlük abone işleri 1. kata cık rapor fotokopini ve abone no ver oarada bi dilekçe doldur

özürlü kimlik kartı

arkadaşlar cuma günü özürlü kimlik kartımı aldım oran %42 bu kartın bana sagladıgı faydalar nelerdir tşkler

merhaba benimde %70 oranımda raprum var ve 18 yaşına girecegim.Allahın izniyle üniversite sınavınada girecegim nasıl imkanlar saglanıyor bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Üst Alt