Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%42 rapor, 2003 işe giriş ve 1264 gün ile emeklilik şartlarım nedir?

Erolemecen28

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler eşimin % 42 raporu var iş başı 2003 gün sayısı 1264 maülen emekli maaşı nasılsın bağlana bilir

2003 yılında hesaplamada Ağustos ayında dönüm var aşağıdaki hangi tarih aralığına giriyorsa o karşılık geleni kabul edebilirsiniz. Her iki durumda da gün sayısı düşük kalıyor. Bunun tamamlanması gerekir. Tabi bu vergi indirimi için. Malulen demişsiniz, çalışırken mi %42 engel meydana geldi?

06.08.2000 – 05.08.2003 19 YIL 4240 GÜN
06.08.2003 – 30.09-2008 20 YIL 4400 GÜN

Erolemecen28
Malulen emeklilik sizin için mümkün değil.
Vergi indirimi ile gerekli emeklilik şartlarınızı yukarıda hcm arkadaşımız açıklamış.

Ufukalp

Öncelikle herkes için hakkında hayırlısı olur inşallah biran önce herkes rahata kavuşur.

Benim sorum şu. Ben 5 aydır çalışmıyorum %50 süresiz heyet raporum var. Bundan 20 gün önce bir tanıdığımın yanında sigortalı gösterdim kendimi ve elimdeki rapor ve işe giriş bildirgesi ile vergi dairesine başvurdum.
Dün itibari ile sigortam kesildi. Yani şuanda hiçbiryerde çalışmıyor ve sigortam yok. Benim raporum ankaradan onaylanırsa nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Evrağı geldiğinde direk sgk ya gidip emeklilik için başvuru yapabilirmiyim. Yoksa farklı bir yolmu izlemem gerekiyor?

Şimdiden teşekkürler

sahaky34
Emeklilik şartlarınız oluşmuşsa vergi indiriminiz onaylandığında evet SGK'ya gidip tahsis talebinde bulunabilirsiniz. Vergi indirimi yazınızı beraberinizde götürün.

Sayın ufukalp başkan
Yani ankaradan gelen evrak ilemi başvurmam gerekiyor.
Ankaradan gelen evrak ile sgk ya gidip vergi indiriminden emeklilik için başvuruda bulunacak dediğim zaman yeterlimi

Shaky34
Aynen öyle, yeterlidir. Tabi resim, kimlik fotokopisi gibi şeyler isteyebilirler.

Üst Alt