Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%42 rapor aldım. Engelli aylığı için nereye ve nasıl müracaat etmeliyim?

ender1993

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben sağlık kurulundan %42 engelli raporumu yeni aldım ve engelli kartı çıkarttım

maddi durumum çok kötü olduğu için devlet desteği için nerelere ne konularda başvuru yapmam gerekiyor

maaş için nereye başvuru yapmam gerekiyor vs bilgi verebilir misiniz

ender1993

Maaş icin Yaşadığın yerin ilçede bulunan sosyal yardımlaşma vakfina başvuruda bulunabilirsin.Buyuksehir yardımları var yakacak yiyecek vs. onlara başvuruda bulunabilir sin.Aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuruda bulunabilirsin.Gelirin yok sa.Eger SGK dan herhangi bir gelirin yoksa

ender1993
sosyal yardımlaşma vakfına git 2022 maaşı için.durumunu anlat onlar senı yönledırır

ender1993 rapor aldında raporunda.. 2022 sayılı yasadan yararlanabilir in karşısında evet yazıyormu? yazıyorsa bağlı bulunduğun sosyal dayanışma fakfına baş vur. bende istanbul dayım. yakınsak bir birimize yardımcı olurum kardeşim.

Kaymakamliga giderseniz size daha iyi yardimci olacaklardir

Üst Alt