Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%42 raporumu aldım. Emeklilik için nereye nasıl başvurmalıyıım?

yurdalan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,
Hastahaneye vergi dairesinden sevkli olarak vergi indirimi almak için başvurdum. Bu hafta girmiş olduğum heyetden %42 oranında vergi indirimi ve özürlü kimlik kartı alabilir raporumu aldım ve özürlü kartı için müracatda bulundum bundan sonra ne yapmalıyım 1985 yılından sigorta başlangıcım var ve 3850 gün ödenmiş primim emeklilik için izlemem gereken yol nasıl omalıdır bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim sağlıcakla kalın....

Yurdalan kardeş, doğum tarihini yazmamışsın ama 1985 sgk girişli 3850 gün ödenmiş primin olduğuna göre sorun olmaz sanıyorum, ancak: ''18 yaşını doldurduktan sonra'ki primlerinle 3600 dolmuş olmsı gerekiyor''

şayet durumun bu şartlara uyuyorsa, vergi indirimi aldıktan sonra 15 yıl 3600 güne tabisiniz ve hemen başvuruda bulunabilirsiniz:)

Son düzenleme:
Hocam vergi indirimi onaylandıktan sonra emeklilik için ssk ya başvurabilirsiniz
1985 sigorta girişi ve 3.derece vergi indirimi ile emeklilik şartlarını doldurmuşsunuz
Ama dediğim gibi önce vergi indirimi onaylanmalı

Değerli arkadaşlarım vergi indirimim ankaradan onaylanmış %42 olarak telefonla öğrendim.İzmir vergi dairesindeki memur arkadaşlar biraz rahat davranıyorlar ne zaman arasam sırasıyla bakıyoruz diyorlar.ankara 3 günde rapora bakmış yollamış bile 10 gündür cevap bekliyorum neyse biraz gevezelik yaptım.vergi dairesi bana bildirim yaptıktan sonra emeklilik için izlemem gereken yol nedir.emekliliğe şartlarım uyuyor.paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.her şey gönlünlünüzce olsun....

vergı ındırımı onaylandıysa sgk ye gıt onlar yardımcı olurlar

Üst Alt