Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 42 raporumu Ankara onaylamıyor..?

burakada2010

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar. % 42rapor aldım geçen hafta bu 5 raporum.birçok kez ankaradan oranı düşmeden geri geldi fakat onaylamıyorda.defterdarlıkla görüştüm yeni yönetmelikten haberimiz yok ankaraya göndereceğiz diyor ne yapmalıyım.defterdarlıktan halleden arkadaş varmı.

selam arkadaşlar banada yradım edin lütfen.yeni yönetmeliğe uygun raporum ankaraya bir kaç turdan sonra geçen sene sonunda hiç bir eksiği yada hatası olmamasına karşın hakem hastaneye sevk ettiler bende gitmedim geçen ay yeniden rapor aldım.2. raporumu defterdarlık 1. si açık görünüyor gerekçesiyle kabul etmiyor.birincisini zaman geçtiği için mahkemeyede veremiyorum ne yapmalıyım sizce

Başka bir şehirden yeniden başvurun. Aklıma başka bir çözüm gelmiyor.

selam arkadaşlar. bilgisi olan lütfen yazsın.

1.raporum ankaraya bir kaç kez git gelden sonra hakeme sevk edildi. fakat hakeme gitmeden şeker ve tansiyon rahatsızlığıda çıkınca 2. rapor düzenlendi. şimdi 2. raporu muğla mükellef hizmetler müdürlüğü kabul etmiyor. almadı bile. gerekçesi 1. rapordan hakeme gönderilişim fakat hakem de kabul etmiyor çünki 1.rapor diye birşey kalmadı. anlıycanız 2. rapor elimde kaldı.
mükellef hizmetler müdürlüğü hakeme sevk etmiyor ankara göndermiyor. kabul etmediğini yazılı olarak verdi.

lütfen cevap yazın arkadaşlar.ne yapabilirim.birde vergi mahkemesinden bahsediliyor 30 günmüş süresi. çare olurmu sizce..teşekkürler

Size kabul edilmediğine dair gönderilen yazıda tam olarak ne yazıyor?

aynen şöyle yazıyor:

"yazışmalar sonucunda mükellef hizmetler müdürlüğü tarafından 19.10.2012 tarihinde (1.rapor için) aydın devlet hastanesine sevk edildiğinizden yeni raporunuz üzerinde herhangi bir işlem yapılmadan iade edilmiştir"

fakat şu madde şu yönetmeliğe göre diye hiçbirşey yok. okuduğum yönetmelikler içinde bunların yaptığını destekleyen herhangi bir şeyle karşılaşmadım. bence yasal dayanağı yok.

Aşağıdaki dilekçeyele defterdalığa başvurun. Ceberrutlk yapmasınlar! Gerekirse şefe/müdüre çıkın.

Bir de hakem hastane işlem yapmıyor ve "elinizdeki güncel rapor geçerlidir" diyor ya, buna dair bir yazı alabilirseniz, onu da aşağıdaki dilekçeye iliştirin...

Engelli inidirimi elde etmek için yaptığım başvurum 19.10.2012 tarihinde bir başka başvurum olduğu ve o başvurumda hakem hastanesine sevk edilmiş olduğum gerekçesiyle kurumunuz tarafından kabul edilmiyor.

Ne var ki bu sevk neticesinde hakem hastanesine gittiğimde, yakın tarihte alınmış bir sağlık kurulu raporum olduğundan, kurumunuzun sevki ile yeniden rapor değerlendirmesi yapmalarının mümkün olmadığı, xxx tarihinde xxx hastanesinden ÖZÜRLÜLÜK ÖLÇÜTÜ, SINIFLANDIRMASI VE ÖZÜRLÜLERE VERİLECEK SAĞLIK KURULU RAPORLARI HAKKINDA yönetmeliğe uygun olarak aldığım sağlık kurulu raporumun işleme alınması gerektiği, ilgili mevzuata göre bu raporun geçerli olduğu tarafıma beyan edilmiştir.

İş bu gerekçeyle ekte yer alan güncel tarihli raporumun kurumunuz tarafından kabul edilmesini ve engelli indiirimi işlemlerimin ivedilikle gerçekleştirilmesini arz ve talep ederim.​

Üst Alt