Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%43 oranla 2 yıl süreli raporum Ankara'dan onaylanır mı?

ahmetali61

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler merhaba %43 engelli 2 yıl süreli rapor aldım işitme kaybından dolayı
Vergi indirimine başvurdum Ankara'da onaylanır mı? Teşekkür ederim

ahmetali61
Mrb tarafınıza düzenlenen engelli raporu engelli cetveline göre oran verilmiş ise onaylanır vergi indiriminiz.

Işitme oranları genelde düşüyo mu 2yil süreli birde
Düzelme olasılığı kesinlikle yok teskkur ederim.

Son düzenleme:
İşitme kaybına süreli rapor verildiğini ilk defa duyuyorum.Ani işitme kaybımı sizinki?

Yok doğuştan var yıllar geçtikçe de ilerliyo
Bide 20 kasımda gitti ne zaman sonuçlanır
Teşekkürler.

Maliyemin düşürme yetkisi varmıki

%43 engelli raporum ankarada onaylanırmı

Selamun aleyküm, işitme kaybından % 43 rapor aldım şahsi başvuruyla vergi indirimine başvurdum ama odyo testini vermediler bana raporum Ankara'da onaylanır mı yoksa onlar sistemden goruyolar mı? Teşekkür ederim iyi geceler.

Moderatör arkadaş cevap vermiş size zaten...

Başvuru yaptığınız hastane , odyo testinin sonucunu raporunuza girerek oranı vermiştir. Ankara'daki heyette test sırasındaki verilere bakarak tablodaki karşılığına bakar. Doğru oran verilmiş ise aynen onaylanır. Önemli olan güncel sakatlık cetveline göre oran verilmiş olması.

Tskürler raporu istihdam için aldım vergi indirimi içinde kullandım niyetten dolayı düşürürlermi acaba inşallah aynen onaylanır bizleri aydinlatanada teşekkür ederim iyi geceler

Birde raporun önünde ve arkasında testle alakalı hiç bisrşey yok sadece sol total sağ ileri derece biosensorinal yazıyor teşekkürler

Karadenizli

Selamun aleyküm 2yil süreli raporum ankaradan sürekli geldi ve çok şükür emekli oldum şimdi 2 yılın dolmasına 3 ay var
Yeni rapor alıp sunmalimiyim sgk ya yoksa onlar mı beni kontrole çağıracak
Sürekli emeklimi sayiliyorum
Teşekkürler

ahmetali61
Vergi indiriminiz maliyece sürekli olarak onaylandı ve SGK da emekli ederken herhangi bir kontrol şerhi koymadıysa emekliliğiniz süreklidir.
Kendi kendinize yeni rapor işlerine kalkışıp eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.

Sağolun teşekkürler

Sağolun teşekkürler aydınlattığınız için kontrol şerhi olup olmadığını nasıl anlarız raporda öyle bir ayrıntı yok

Üst Alt