Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%43 rapor, 18 yıl 10 ay sigortalılık ve 5249 pirim ile BAĞKUR'dan emekliliğime red!
Artık rapor oranı emeklilik için önemsiz! SGK Hastalık Listesi'ne göre alacağınız tanı önemli. Bu cetveli inceleyip durumunuza dair bir tanının olup olmadığını teyit eder misiniz?
merhaba OturanBoğa bugun sgk dan gelen kağıtta 25. maddeden dolayı red gelmiş normalde ben 28. madde den başvuru yapmıştım tekrar başvursam degerlendir meye alınır mı acaba çünkü 28. maddeye göre şartaları sağlıyorum
1 ekim 2008'den önce sigortalı olup emekliliği 4a statüsünde gerçekleşecek kişiler hala eskisi gibi vergi indirimi ile emekli olabilecekler. Ama 1 ekim 2008'den sonra sigortalı olanlar ile 4b ve 4c'den emekli olacaklar için artık vergi indirimi hiç bir anlam ifade etmiyor. Sakatlık oranı tespiti için varsa yoksa SGK Hastalık Listesi'ne göre tanı almak!