Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%43 raporuma rağmen Maliye yeniden hastaneye sevk etti..?

ERGÜRBÜZ

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
şubat 2012 tarihli %43 raporum var. Vergi indirimi için başvurdum. Ankaradan telefonla sordugumda raporumda bilgi eksiklikleri oldugunu tekrar hastaneye sevk edıldıgımi soyledi.Neden beni tekrar hastaneye sevk ediyorlar? yeniden rapormu almam gerekiyor ?

Raporda bir eksiklik görmüşler. Sevk edildiğiniz hastaneye gidip istedikleri eksikliği tamamlamanız gerek.

Vergi indirimi

Merhaba, Ben şubat 2012 de %43 ıle sürekli olmak üzere 5 hastalıktan özürlü raporu aldım ve vergi indirimi için başvurdum. Ankara bu hastlaıklar içinde sedef hastalıgı ıcın verılen %15 lık oranın neye gore verıldıgının hastalığın şiddetinin acıklanmasını ıstedı ve raporu aldıgım hastaye tekrar yonlendırdı. Hastaneye tekrar dermotolojı heyet doktoruna gıttım bu sefer rapor harıcı bır evrak doldurarak bu hastalıgın puanın %5 oldugunu, hastalıgın aktıf sekılde devam ettıgını yazdılar. Fakat almış oldugum rapor uzerınde herhangı bır degıstırme yapmadılar. Ama bu raporumla beraber dermatolojı tarafından yazılan yazıyı tekrar ankara ya yollayacaklar. Şimdi bu yenı yazılan oran vergı ındırımıne nasıl etkı edecek? Almış oldugum raporu değiştirmediler o rapor uzerınden onay alabılırmıyım?

Ayrıca ılk raporu aldıgımda hastalıgım olanca şiddetiyle seyredıyordu. Şimdi yapılan tedavılerle hastalık geriledi ve suskunluk dönemıne gırdı. Doktor şu anda aynı belırtılerı goremedıgı ıcın %5 verebılırım dedı. Boyle bır sacmalık olurmu? Ben hıc tedavı gormeden sureklı yaralar ıcındemı gezmem lazım?

Off ya yani kısaca %43 luk raporum % 37 ye düşecek baltazar formulune gore. peki yenıden baska bır hastaneden rapor alıp tekrar basvursam olurmu?

sakatlık cetvelindeki oranlara göre verilmişşe 100 tane hastanede gezsen fayda etmiyor doktorun önünde sakatlık oranı defteri var ordan bakıp oranı söylüyor doktor ne kadar oranı fazla versede ankaradaki kurul ellerindeki sakatlık cetveli üzerinden raporu şekillendiriyor yani sözün kısası cetveldeki karşılığı kaçsa onu verirler kardeş

Üst Alt