Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%43 vergi indirim raporum var. Emeklilik için ne yapmalıyım?
Düşeceğini sanmıyorum rapora tekikleride ekleyip gonderdiyseniz olduğu gibi onaylama ihtimalleri yüksek rahatsızlık kronik ve surekliyse süresiz onaylanır süreli tedavi gerektiren bir rahatsizliksa süreli onaylaniyor
Tnrcan geçmiş olsun:
genelde bypass kalp damar oran verir ama
Kardiyolaji degerlendirmiş klas 2 den
bu yüzden oran vermemistir
Rahatsızlığınız sürekli raporumuzda sürekli ise
merkez sağlık kurulu aynen onaylar
Endişe etmenize gerek yok
Şu bilgileri yazarsanız emeklilik için de değerlendirme yapabiliriz:
Doğum tarihi?
İlk sigorta priminin yattığı tarih?
Bugüne dek hangi tarihler arasında, hangi statüde, kaç gün prim yatırıldı?
Defterdarlıktan vergi indirim hakkı elde edildi mi?
Tnrcan
Giriş tarihineze göre %43 raporunuzla
3)derece Vergi indirimi alırsanız eğer
Hizmet yılı ve günleriniz fazlasıyla tamam
Hemen emekli olabilirsiniz.
Arkadaşlar ben cuma günü hastaneye raporun anakaraya gönderilmesi ni sormak için gittiğimde rapor oranının %35 e düştüğünü öğrendim,heyet kararı açıkladıktan sonra tekrar değerlendirmiş ve oranı düşürmüş.Bende sağlık müdürlüğüne itiraz ettim,başka yapmam gereken bir şey varmı?yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer hastaneye defterdarlık sevki ile gitmemimsen, il sağın müdürlüğü'Ne itiraz etmektense ilerleyen aylarda başka hastaneden yeninden rapor almak daha kolay olabilir. Zira itiraz olduğunda eğri ilk raporla ikinci rapor arasında fark varsa, il saplık 3. hastaneye (yani hakem hastanesine) sevk eder. Bu da süreci uzatır.
Ben olsam kendim başka hastaneye gider yeni rapor almaya çalışırım. Baktım ki başka hastane "zaten raporun var" diye vermiyor, o zaman il sağlık'a itiraz ederim...
Ben defterdarlık sefkiyle hastaneye gitmistim ,bu perşembe sağlık müdürlüğü devlet hastanesine sevk etti sonuca göre hakem hastane benim ilk raporu aldığım hastaneymiş artık olmazsa 6 ay sonra tekrar müracaat edeceğim.
Bugün Sağlık müdürlüğünün sevki ile devlet hastanesine gittim ve kardiyoloji kah clas 2 den %30 ve mitral yetmezlik %10,kalp damar carotis plaktan % 20 ve fizik tedavi % 7 oran verdiler,yarın sağlık kuruluna giricem,acaba oran kaç olur?hakem hastane kurulu bu oranlarla oynar mı?
Arkadaşlar bugün hakem hastane ye muayene oldum kardiyoloji %30+%10,kalp damar %30,fizik tedavi %7 verdi .Yarın heyete giricem,acaba hakem hastane sonucu kesin mi? Çünkü diğer hastanenin oranıyla fark var?
Tnrcan...hocam bu arada merak ettim,vergi indirimi için ne zaman müracat etmiştin ilk,bildiğim kadarı ile 6 ay arada olması gerekiyormuş..birde aktif bir yere bağlı olman gerekiyormuş?
ilk muayenede kalp damar cerrahine de oran yazdırsaydın iyi olacakmış , son yazdığına göre 58-59oran çıkıyor büyük ihtimalle hak edersin , geçmiş olsun.
25.01.2018 de başlayan rapor sürecinde nihayet bugün maliyeden raporun aynen onaylandığı haberi ile sonuçlandı.Bu sitenin kurulmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletir,sağlık ve mutluluklar dilerim.