Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%44 olan özürlü raporum %20'ye düşürüldü. Ne yapabilirim?

bursaünal

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm
arkadslar benım 2006da akdıgım rapor yuzde 44 du sımdı kontrol suresınde yuzde 20 ye dusurduler ne yapmam gerkır

Rapordaki oranın düşük olduğunu düşünüyorsanız, il sağlık müdürlüğüne gidip rapora itiraz etmelisiniz. Sizi başka bir hastaneye sevk ederler....

Not: belirleyici olan şey sakatlık oranı cetveli'dir

özurlu raporu

pekı neden dusuruyolar bu raporalrı hıc bır tedavı gormedım oyle bırseykı ınsanların özrune bıle saygı yok bu ulkede pekı ıl sagılk mudurlugune ıtırazedersem acaba raporum yukselırmı madem ozamn nıye verrmısler yuksek oran
tedevı olmadım hıc
bana bu konuda lutfen cevap yazın
bunu eskı rapor suan calıstıgım yerde eskı raporum gecerlımı eskı raporla memur sınavına basvuru yapabılrmıyım

İki ihtimal var: Ya 2006'da rapor verirken yanlış verdiler, ya da bugün!

Sakatlık oranı cetveli'nde durumunuzla ilgili olarak hangi oran verilmesi gerektiğini anlayabiliyor musunuz? Ona göre itiraz hakkınızı kullanın...

Eski raporunuzla halen çalıştığınız işyerinde çalışmaya devam edeceksiniz. Hiç bir sorun olmayacak.

Eski raporunuzla ömss'ye girebilmek için raporunuzun Sürekli ibareli olması (süre kısıtlaması olmaması) gerek.

hocam bildiğim kadarıyla 2010 aralık ayında özürlülük cetveli değişti. mevcut rahatsızlığınız yeni yönetmeliğe göre düşmüş olabilir. güncel özürlülük cetvelini iyi bir şekilde inceleyip kendinize verilen oran hakkında fikir sahibi olun. eger ki eksik oran verildiğini düşünüyorsanız il sağlık müd. müracaat edebilirsiniz sizi hakem hastaneye gönderirler.

özurlu raporu

bülent bey öncelıkle bızı aydınlattıgınız için tesekkurler kontrole gıttıgım de ılk 7 yazmıslar ben sagılk kuruna vermek için gıttıgımde rapora baktım 7 daha sonra tekra doktara gıttım yenıden ıncelyım dedı 20 cıkardı oranı bu ne demek boyle eskı raporda sureklı uc yıl sonra kontrol yazıyo ben bu raporla ömms gırebılrmıyım ve ortaokul mezunları kuraylamı gırecek eskı rapor gecerlı mesela bu işyerınden ayrılsam baska işyerınde işe özurlu kadrosunda gırebılrmıyım işkur

da kaydım bıtermı raporda sureklı yazıyo b u konularda lutfen yardımcı olun

Burada çok büyük bir çelişki mevcut.
O raporla çalışmaya devam edicek ama normal emekli olabilecek:confused:
Peki sakat kadrosunda çalışıp neden sakat gibi emekli olamıyor?

Burda tek karlı işveren. Sakat kontenjanını sağlam insanlarla dolduruyor. Buda gerçek iş ihtiyacı olan engellinin aleyhine oluyor.!

Üst Alt