Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%44 oranlı raporum düşürülür mü?

musabalat

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
06.01.2015 tarihli yüzde 44 rapor aldım vergi indiriminden yararlanmak için gönderdim sizce bu oran düşermi

Hastalik neydi bende %44aldim 1 aralik 2014 te ankaraya gonderdim 9 subatta aynen 44 ile onaylandi

vergi indirimi

ardaşlar 1996 ssk girişliyim 4000 gün pirimim var ve halen calışıyorum 06.01.2015 de yüzde 44 sürekli rapor aldım ve bu raporu vergi indirimi icin ankaraya gitti bundan sonra ne yapacagım emekli olma imkanım varmı emekli olabilmek için ne kadar vergi indirimli olarak calışmam lazım böyle birşey varmı tşk.

evet öyle yazıyor

slm 1996 ssk girişliyim 4000 gün pirimim var.06.01.2015 de kendi başvurumla yüzde 44 sürekli rapor aldım bunu vergi indirimi icin 40 gün önce ankaraya gönderdim bundan sonra ne olacak yardımcı olursanız tesekkürler.

verdi indirimi almanız durumunda,
ilk sigortalılık tarihinde 18 yaşını doldurduysanız 17 Yıl 3.920 günle emekli olursunuz.
Prim gününüz tamamsa vergi indirimi aldığınızda emeklilik için başvuru yapabilirsiniz.

şu an hala calısıyorum bana söylenen vergi indirimi aldıgım halde 1 yıl vergi indirimli olarak daha calışma mecburuyeti varmış böyle birsey varmı tsk

Hayır yok öyle bir mecburiyet
eğer gününüz tamamsa vergi indirimi alır almaz emeklilik için başvuru yapabilirsiniz

Üst Alt