Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%44 raporum ile 2022 aylığı olarak ne kadar alacağım?

Sosyal yardım

Engelli rapor oranım %44 kağıtları verdim engelli aylık için ne zaman haber gelir
Bilgisi olan varmı teşekkürler

@ugur10
heyetın gelmesı 15 gün 1ay belkı dahada fazla sürebiliyor .eve heyet gelince size bilgi verirler

ugur10

15 günde falan geldi bana sonucu sydv arar öğrenirsin dedi 3 gün sonra e devletten baktım maaş görünüyordu değişebiliyor il vakıf durumuna göre

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalniz biz orada bulunmazsak ne olur muhtara sorarlarmiş ben istanbuldayim yer tekirdağ malkara ve sorun olmaz diye öğrendik yetkili kişiden

ugur10

maaş baglanacak engellı nerde verlen adres neresı.heyet gelıpde bulmazsa problem olur heyet verılen adrese gelip inceleme yapıyor.ıstanbulda olup tekırdağı adres gösteremzsınız.heyet bulamazsa başvurnuz öylece bekler adresde bulunamadı dıye.mıllet hastasını dr bıle göturmuo çok mecbur kalmayınca heyet gelecek dıye.öyle muhtar falan aramıolar en ıyı ıhtımal komsuya soruolar bazen sormuolar sonucda evde olmadgınız için sorsalarda bişi değişmiıo iş heyete kalıyo

Biz konustuk soyledik yetkili kisiye istanbulda bulunuyoruz koyde bulunmuyoruz bu ara diye muhtara sorarlarmis yinede teşekkür ederim

ugur10
kardeş engellı maaşlarında engellının adresı nere ise ordakı vakfa başvurlur.başka yerler karışmaz .sizin engellının ikametı ıstanbul ıken tekırdagdakıler bakamz yok engellının adresı tekırdagda ise istanbul karışamaz. o yetkılı sıze yanlış bilgi vermiş.heyet adrese gelip engellıyı göruyo sorular soruyo.bakalm sizin işlem nasıl olacak.sonucu buraya yazarsanız emsal teşkıl edebılır.sizin durum engellı adresı tekırdag ama dr hastaneye geldıgnız ve ne zaman gerı dönecegınzıı bilmedıgnız için böyle bir bildirimde bulunduysanız yetkılıye o zaman durum değişir aksı taktırde engellının adresı gecerlı.

Ikametgah adresim tekirdag görünüyor evet sonuç ne olur bilmiyorum sağol yinede

Üst Alt