Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%44 raporum var. 2022 engelli maaşı alabilir miyim?

YalcinPehlevan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben %44 engelliyim bu maasi almak icin ne yapmam gerekiyor ve bana raporu 28.04.2015te verdiler maas baglandiginda raporun ilk baslangicindan bu yana olan kisminida verirlermi

YalcinPehlevan,
Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan geliriniz yoksa,
Hanenize giren gelirler toplamı hanedeki kişi sayısına bölündüğünde kişi başına düşen ortalama gelir 392,49 tl sınırının altındaysa
İlinizdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvurabilirsiniz..

Raporu ilk aldığınız tarih değil SYDV'ye başvuru yaptıgınız tarih önemli

Yani ilceye degilde ozellikle ildeki SDYV mi basvuru yapayim. Ve 82 girisli sigortam var 1054 gunum var bagkurumda vardi 1700 gun kadar ama borcumu yatiramadigim icin iptal edildi simdi dilekce ile actirip odeyebilirmisim ama odeyecek gucum yok. Ayni zamanda bankanin birisinde 15 bin kredi cekmistim rahatsiz oldugum icin duzenli odeme yapamadim ve 3 yila yakin bi zaman gecti ana borcunu oglum odedi ama simdi 18 bin kusur faiz borcu var bunuda odeyemiyorum bu konuda ne yaabilirim. bu sorulara cevap verebilirseniz gercekten size cok minnet duyarim. Iyi calismalar.

YalcinPehlevan
Bulunduğunuz yerde ki SYDV na başvuracaksınız..

Hem emekli olup hem engelli maaşı alamazsınız. Emeklilik için 3600 günün yanı sıra 15 yıl şartı var..

Üst Alt