Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%44 raporum var. En erken emekliliğim ne zaman olabilir?

isyankar_

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
s.a canlar benim kafama takılan konu engelliler nasıl emekli oluyor yani kaç yıl çalışınca emekli olunuyor ? benim yüzde 44 engelli raporum var şu an işsizim geçen gün birisi raporun yüzde 60 olsa çalışmadan emekli olursun dedi böyle bir şey mümkün mü acaba ? yada ayrıntısı nedir ? tecrübeli bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim...

sigorta girişim 25.04.2008 tarihi toplam prim gün sayım 84

İsterse %100 raporun olsun 84 günle emekli olman imkansızın imkansızı.

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Engelli maaşı alabilirsin şartların uyarsa.

2022 maaşı da alamıyorsan yapacak bişey kalmıyor.

Ya arkadaşım bir işe gir 3/5 sene düzenli çalış ondan sonra düşünürsün gerisini. Ortada fol yok yumurta yok dereyi görmeden paçayı sıvamakta değil seninkisi. Dere hayali kurup yola çıkmadan paçayı sıvamak.

BUlamıyoz işte neyapim çalmadığım kapı yanına gitmediğim adam kalmadı ne yapim ???

Haklısın bende yıllarca iş bulamadım üniversite mezunu olmama rağmen. Ama gün geliyor umutların tükendiği yerde bir filiz yeşeriyor. Dua et sabır et.Umudunu kaybetme unutma Allah sabır edenlerle birliktedir.

eğer iş bulamıyorsan arama dur artık. 2020 de yapılacak E-Kpss ye çalış hazırlan sıkcan dişini.

84 günle emekliliği bırak, SGK ya emekli olabilir miyim bile diyemezsin. en az 4500 günün (12.5 yıl eder ) olması lazım ve en az 15 yıl çalışma süren olmalı ortalama rakamlar bunlar.

Üst Alt