Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%44 raporum var. Şartlarım engelli maaşı almaya uygun mu?

cemal1453

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
merheba arkadaşlar

ben 2010 yılında yaptığım kaza sonucu % 44 engelli kaldım üzerime iş yeri vardı o yüzden engelli maaşına baş vurmadım işlerim iyi gitmediği için iş yerimi kapattım üzerime şimdi taksitini hala ödediğim tokiden daire var ve 1996 model doğan slx araba var başka üzerime borçtan başka bir şey yok bu şartlar altında engelli maaşına müracat etsem cevap olumlu gelirmi eğer gelmez diyorsanız bu stresse hiç girmeyim diyorum

bu konuda bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum şimdiden çok teşekkürler

engelli aylığı

mrb arkadaşlar benim 2012 yılından ortapedik sürekli %44engelli raporum var iş yerim vardı işlerim bozuldu iş yerini kapatmak zorunda kaldım toki den ev almıştık taksitle ama onu bile aile desteği olmadan ödeyemez duruma geldim yalnız yaşıyorum o evde engelli maası yetmez ama yinede az bir destek olur diye müracak etmek istiyorum eski sürekli raporumla müracat etsem olurmu yoksa yeni engelli raporumu almalıyım bu konuda bilgisi olan arkadaşlar fikir verirse çok memun olurum

engelli aylığı

arkadaşlar benim üzerime 1996 model doğan slx var birde taksiti hala ödediğim tokiden aldığım ev var iş yerim vardı kapatmak zorunda kaldım engelli maaşina müracat etmeyi düşünüyorum ama şartlarım uyuyormu bilmiyorum evin taksitini şimdiye kadar resmi nikahsız yaşadığım yabancı uyruklu bayanın yardımları ile ödüyordum o da sağlık sorunlari yüzünden şimdi ülkesinde dönüp dönemeyeceği belli değil dönmezse sanırım evin taksitini dahi ödemem problem olacak şu an işsizim ve her hangi bir gelirim yok sizden görüşlerinizi almak istiyorum ne yapayım

Üst Alt