Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%44 raporumla vergi indiriminden ne kadar yararlanabilirim?

eser02

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
yenı almış oldugumrapor %44 vergi indiriminden ne kadar yararlana bılırım

saray_59;

Arkadaşım sana bir örnek,% 44 olan rapor %55 olarak onaylanmış,
sitedeki örneklere bakarak, ona göre kendi yorumunu yapabilirsin .

Ankara raporlarımızı neye göre onaylıyor çok merak ediyorum % 44 lük raporu Ankara nasıl % 55 olarak geri gönderebiliyor ki benimde raporum % 44 tü Ankara'ya gönderdim 6 ay sonrasında % 30 olarak geri geldi bunun gibi örnekler çok düşük oranla gidip yüksek oranla geri gelen Ankara'ya itiraz dilekçemi gönderdim geçen hafta sonucunu bekliyorum

sen ankarayamı gönderdin itiraz dilekçesını ben istanbulda oturuyorum istanbul il saglık müdürlügüne gönderdim yanlışmı yaptım acaba

ne deseniz haklısınız,benim %100 heyet raporu onaylamadı ve hakem hastaneye sevk edildiğimi örendim.neye göre deyerlendriyorlar bilmiyorum.

Geçen sene %45 olan raporum Ankaradan %19 olarak döndü,
geçen hafta yeni rapor aldım ve Ankara'a gönderildi. yine düşürülürse itiraz edeceğim bende. Çünkü iitiraz edenlerin% 90 ı kazanıyormuş.
Şimdi bende İl Sağlık Müdürlüğüne mi itiraz edeceğim ?

anlamıyorum raporların oranlarıyla neden oynuyorlar ya

benım raporu iki doktor %50 verdı kurur bunu %44de düsürdü bunuda ankara düşürürse ne anladım bu işten

Bende İstanbul'da oturuyorum Cağaloğlu vergi dairesine gittim. İtiraz dilekçesini MALİYE BAKANLIĞI GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI MERKEZ SAĞLIK KURULUNA ANKARA'ya göndermem gerektiğini söylediler.
Arkadaşlar yazıklar olsun diyorum ne diyeyim ben gerekirse hukuk yoluyla halletmeye çalışcam itirazımın sonucuna göre bizim diyabet kulübümüz var orda arkadaşlardan gördüğüm için örnek çok % 40 gidip % 47 ile geri dönen mi dersiniz % 40 la gidip % 50 lerle geri dönen mi dersiniz yoksa bizler gibi oranları düşürülen mi

Üst Alt