Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%44 raporumla vergi indiriminden ne kadar yararlanabilirim?
Ankara raporlarımızı neye göre onaylıyor çok merak ediyorum % 44 lük raporu Ankara nasıl % 55 olarak geri gönderebiliyor ki benimde raporum % 44 tü Ankara'ya gönderdim 6 ay sonrasında % 30 olarak geri geldi bunun gibi örnekler çok düşük oranla gidip yüksek oranla geri gelen Ankara'ya itiraz dilekçemi gönderdim geçen hafta sonucunu bekliyorum
Geçen sene %45 olan raporum Ankaradan %19 olarak döndü,
geçen hafta yeni rapor aldım ve Ankara'a gönderildi. yine düşürülürse itiraz edeceğim bende. Çünkü iitiraz edenlerin% 90 ı kazanıyormuş.
Şimdi bende İl Sağlık Müdürlüğüne mi itiraz edeceğim ?
Bende İstanbul'da oturuyorum Cağaloğlu vergi dairesine gittim. İtiraz dilekçesini MALİYE BAKANLIĞI GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI MERKEZ SAĞLIK KURULUNA ANKARA'ya göndermem gerektiğini söylediler.
Arkadaşlar yazıklar olsun diyorum ne diyeyim ben gerekirse hukuk yoluyla halletmeye çalışcam itirazımın sonucuna göre bizim diyabet kulübümüz var orda arkadaşlardan gördüğüm için örnek çok % 40 gidip % 47 ile geri dönen mi dersiniz % 40 la gidip % 50 lerle geri dönen mi dersiniz yoksa bizler gibi oranları düşürülen mi