Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 44 raporumun arttığını düşünüyorum. Yeni rapor başvurusu yapmalı mıyım?

incememet

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
% 44 raporumun var bunun arttığını düşünüyorum.beninm raporum tip II diabet %20,,kaplten %30.tansiyonum için %10 vermişti doktor temize geçerken onu görmemişler bende %40 ı geçtiği için bir şey dememiştim.Şimdi ben yeniden bu oranlarımın yükseldiğini mesela tip I diabet olduğumu,tansiyon hastası olduğumu belirtmek istiyor yeni bi rapor almak istiyorum ne yapmam lazım bi yol gösterin eğer toplamda %60 olursa bugün için emekliliğim dolmuş olacak emekli olmak istiyorum.bir yılım var,eğer %60 olursa bugün doldu.ne yapmam lazım nere gitmem lazım tecrübesi olanlar ve oturan boğa bi yanıtlarsanız sevinirim.

Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'den birine gidip yeni rapor başvurusu yapabilirsiniz. Oradan alacağınız rapor dediğiniz gibi % 60 ve üzeri olursa, o zaman raporu defterdarlığa verip, 3. derece olan sakatlık indiriminizin 2. derece olarak onanmasını istersiniz. Bu gerçekleştirğinde de emeklilik başvurusunu yaparsını sigorta müdürlüğüne

Üst Alt