Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4437 gün prim yatırmışım. Emekliliğimde ne kadar maaş alırım?

ayhan.oz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar,

02.08.2009 itibariyle emekli olucam primim 4437 işe giriş tarihim 02.08.1993 ve de yaşlılık aylığı olaraktan benim alıcam maaş nekadar olur acaba bunla ilgili bilgilendirirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler

Alacağın maaş yatırılan prim gün sayısı ve miktara göre değişiklik arz eder.

.:ALİ TEZEL:. ayhan abi bu siteye girerek prim günlerini yazacaksın. site şu an update yapıyor yani yenileme. bir kaç gün sonra aktif olur. buradan tam maaş hesaplaması yapabilirsin abi

teşekkürler arkadaşlar ilginiz için ali tezelede daha önce mail attım ancak dediğin gibi yenileme çalışması yapılmakta olduğu için bi yanıt alamadım tekrar denicem tekrar sağolun

Arkadaşlar Ali Tezel'in programı normal emekli için yapılmış vergi indiriminden dolayı erken olanlar için değil b yüzden sonuç doğru çıkmaz. Biz örneğin 16 yıl 3760 şartına göre emekli oluyoruz ama bu normal emekliliğe göre şart ne ise ona tekabul eden bir şartla aynı oluyoruz yani 25 yıl xxxx gün çalışmışız gibi hesap yapılıyor.

merhabalar arkadaşlar benim aşşağıda ssk sicil sorgulamadan alıntı yaptığıma göre e

merhabalar arkadaşlar benim aşşağıda ssk sicil sorgulamadan son satırı kopyaladığım tablo ya göre emekli maaşım ne kadar olur.

işe yani sigortaya başlayış tarihim 02.08.1993

*GENEL TOPLAM*:4.43765.816,19

aldığım maaş şuan itibariyle 631.00tl dir. ben şirketimden yetkililere desemki maaşımı son 3 ay itibariyle yükseltmesini istesem olabilme ihtimali varmıdır emekli maaşımın yüksek olabilmesi için neler yapmam gerekir yada

herkese teşekkürler

Öyle 3-5 aylık maaş yükseltme ile emeklilik maaşı artmaz maalesef.

Tamamen hislerimle tahminde bulunursam, 600 tl civarında bir emekli aylığı bağlanır size.

Üst Alt