Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

45 db işitme kaybım var. Nasıl bir işitme cihazı önerirsiniz?

mcirak28

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese Merhaba,

arkadaşlar
ben 45 db işitme kaybı olan bir kişiyim.
oticon g pro kulak içi kullanıyorum.
ancak hiç memnun değilim. iki yıldır kullanıyorum.
2014 yılında çiftine 2.000 tl verdim malesef.

şimdi bir arayış içindeyim.
yeni bir cihaz alacağım.
toplum içinde ve dışarıda iken konuşmları pek anlamıyorum.
evde tv nin sesini çok açıyorum.

yardımcı olur musunuz.

nasıl bir cihaz almalıyım.

kualk içi mi, arkası mı.

piyasada bu işi yapanlara güvenmiyorum.
onlar işe ticaret olarak bakıyorlar tüm sağlık çalışanlarında olduğu gibi.

yardımcı olacak olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

selam ve dua ile
Hayırlı Günler Dilerim.

Go pro eski bir model. Ama hala işe yarayabilir. Önce cihazın düzgün çalıştığından ve doğru ayarlandığından emin olmanız lazım. Bu iş maalesef pek iyi yapılmıyor. Cihazlarınızla beraber Duysel'e gitmenizi öneririm. Ayar için belirli bir ücret alıyorlar galiba. Ama yapılabilecek bir şey varsa yaparlar. Cihazdan yararlanma şansınız yoksa yeni bir cihaz düşünmenizi öneririm.

Cihaz marka tavsiye

Arkadaşlar merhaba .

Hangi markalar iyidir.

Mesala

Beltone alınır mı
Ally 3 modeli

Üç dört marka ismi tavsiye eder misiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

mcirak28

bende hastanede işitme testi yapan dr önerisi ile kulak içi kullandım yaklaşık 6 ay oda basit olduğu için ama malesef kulaç içi havasız ve okjisensiz kaldığı için yüz felçi meydana geldi o yüzden önermiyorum kulak içini ama iyi bir işitme cihazcıya gitmeni tavsiye ederim benim tanıdık var istanbul-ümraniye-ıhlamurkuyuda yakınsan misafirim olabilirsin tanıştırabilirim.

arkadaşlar kullanıcısı olarak söylüyorum size widex cihazını deneyin. onca cihaz denedim hiç birinden verim alamadım artık ümidimi kesme noktasına geldim fakat widex kullanmaya başladıktan sonra herşey yoluna girdi. Deneyin ....

uzun bir arayışın sonunda aradığımı simens de buldum... simens yeni işletim sistemli primax diye bir cihaz çıkarmış bu signia diye geçiyor... ben şu anda pure primax 5 receverlı aldım 3 gündür kullanıyorum. 16 senedir işitme engelliyim sağ 99 sol 102 db yaşım 32 o kadar çok cihaz(widex dream otomatik proggram geçişliymis son cıkan , phonak naida pediatrik , oticon sumo dm , simens orion 2 , simens micon nitro, simens pure banax5 , bernafon, puretone buda phonagın alt markasıymış) denedim sonunda aradığımı hd ses de buldum.

ben ally kullanıyorum çok memnunm ses çok net telefona da bağlanıyor. denetiyorlar makstoneda

sevgiengeltanimaz

Merhaba ürünü nerden aldınız bir siteden falan mı yada herhangi bir telefonu var mı? ve ne kadara aldınız şimdiden tşk ederim.

Merhaba öncelikle bir kaç gün hatta bir kaç hafta cihaz denemelisiniz daha onceden kötü bir tecrübeniz olduğu için bence siemens binax veya primax teknolojilerinden olan motion sa modelleri çok daha iyi olucaktır. sizin için.

cihazı ankaradan 2016 da simens bayiliği olan bir firmadan aldım... cihazı denemek için ankaradaki çoğu firmayı telefonla aradım sadece 3 ü olur dedi biride tanıdık olduğu için kabul etti....2016 da cihazın 2 sini 7800 tl ye aldım bayiden... ankara simens ana bayisi sivantos a.ş 11000 tl demişti o zaman...

Firmaların reklam sayfası gibi olmuş.

O kadar cihaz kullan hicbiriyle duyma sonra git filan firmanin cihazını al duy.İyiymiş.

Üst Alt