Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
45 derece ile skolyoz ameliyatı oldum. Deneyimlerimi aktarıyorum.
Ben 2012 yılında skolyoz ameliyatı oldum 45 dereceydi. ameliyattan sonra hiç bir sıkıntım olmadı taaki 3 ay önceye kadar. şiddetli ağrılarım olmaya başlatı. sırt üstü hiç bir şekilde yatamıyordum. ayakta bile zor duruyodum. ve ağrılarım arttıkça belimde şişlikler oluşmaya başladı. ilk önceleri umursamadım ama şişlikler giderek arttı. sonra çalıştığım hastanedeki ortopedi doktoruna gösterdim ve ultroson çekildim. sıvı toplaması yapmış. ve kan değerlerimdede enfeksiyon bulgularım yüksek çıktı. beni ameliyat eden doktora gittim ve platinlerin bi kaç tanesinin gevsediğini, o gevşeme esnasındada kemiği zedeleyip sıvı toplaması yaptığını söyledi. ve profesör doktorun ilk defa karşılaştığı bi durummuş bu. 2 ay önce ameliyat oldum ve bütün pilatinlerim, vidalarım alındı. şimdi eskisine göre daha rahat hissediyorum kendimi. ve daha fazla bükülebildiğimi farkettim. eğer platin aldırıp aldırmama konusunda korkularınız varsa hiç korkmayın derim. tabiki her ameliyatın sıkıntılı zamanları var ama bu sadece bir ay sürdü. bir ay sonra eskisinden daha iyi oluyosunuz.şu evlilik konusunada gelirsek ameliyat olmuş ve çoluk çocuk sahibi bir sürü tanıdığım var korkmanıza hiç gerek yok. ve kadın 3 çocuğunuda normal doğurmuş
lütfen banada yardımcı olurmusunz 2 yıldır bende platin yaşıyorum ve herkese ameliyat riskli değil asıl problem ameliyattan sonrası günleriniz diyorum hangi hastanede hangi doktora ameliyat oldunuz bende ameliyat olup bir an önce platinlerden kurtulmak istiyorum
istek üzerine platinleri çıkartabiliyormuyuz yoksa doktor mu bunu size tavsiye etti omurların birbirine kaynamış mı çünkü 2012 ameliyat olmuşsunuz bu omurlarınızın kaynama konusunda da bilgi verebilip süreci ve ameliyat olduğunu hastane ve doktorun ismini paylaşırsanız çok sevinirim İstanbulda ise çok iyi olur hatta
. 2 ay önce ameliyat oldum ve bütün pilatinlerim, vidalarım alındı. şimdi eskisine göre daha rahat hissediyorum kendimi. ve daha fazla bükülebildiğimi farkettim. eğer platin aldırıp aldırmama konusunda korkularınız varsa hiç korkmayın derim. tabiki her ameliyatın sıkıntılı zamanları var ama bu sadece bir ay sürdü
şu yazdğınızı ben platinlerini aldıran herkesten duyuyorum ve sizden okumamda çok iyi oldu bende ne olursa olsun çıkartırıp kurtulmak ve rahatlamak istiyorum artık