Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 engelliyim, özel bir iş yerinde çalışıyorum. Vergi indirimi alabilir miyim?

Mehmet6868

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben özel bir iş yerinde çalışıyorum maaş dan vergi kesiliyor bunun için herhangi bir halkımız varmı yapilmasi gereken birseyler varmı vergi indirimi mi almak lazım birde şimdiden vergi indirimi alabilir miyim tekrar rapor mu ister nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum bilen arkadaşlar var ise yardimci olur mu şimdiden teşekkür ler

Raporunuz sürekli ise vergi indirimi ne başvuru yapabilirsiniz çalıştığınız işyerinden çalıştığınız a dair belge ve işvereninizin imza sürkusunu ve raporunuzun aslı ile maliye veya ikamet ettiğiniz vergi dairesi müdürlüğü ne başvuru yapmanız yeterli olacaktır
Durumunuza ve raporunuzun tarihine ve göre sizden yeni bir rapor istenebilir
Ama elinizdeki raporu yenilemeden o şekilde gönderilmesini talep edebilirsiniz

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet6868 yukardaki üyenin yazdığı gibi başvuru yapıyorsunuz cevabı ortalama 2 ayda geliyor onaylanırsa 3.dereceden maaşınıza 31.5 lira gibi bir rakam yansır bundan daha önemlisi vergi indiriminden faydalanmanız durumunda erken emeklilikte yararı var ihmal etmeyin biran önce başvurun

Maaş bordro su olur mu is yerinden almam başka ne tür belge lazım ki nasıl yani imza sürküsu elim deki rapor 05.05.2015 tarihinde alındı tekrar yenisini isterler mi ki onu bilmiyorum işte

maaş bordrosuna gerek yok. işyeri size orada çalıştığına dair bir yazı verecek. işe giriş bildirgenizide koyun altına. raporunuz 2015 kabul ederler diye düşünüyorum. kabul etmezlerse tekrar rapor almanız gerekebilir. şansınızı deneyin derim ben. raporunuzu kabul ederlerse rapor ankara maliye yüksek sağlık kuruluna gidecek. orada onaylandığı taktirde vergi indirimi alacaksınız. gerçi 3.derece engelliyseniz maaşınıza 31,50 tl yansır. ama önemli olan erken emeklilik için vergi indirim belgenizi almış olmanız.haa bu arada ankarada raporların oranlarını bazen düşürüyorlar bilginize

Üst Alt