Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 kronik psikotik bozukluk raporum var. EKPSS ile memur olabilir miyim?

alehandro

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
1
Merhabalar arkadaşlar benim %45 kronik psikotik bozukluk raporum var rapor sürekli ibareli ve istihdam işaretli çalıştırılamayacağı işler kısmı boş, çalışamaz ibaresi yok, kronik işaretli, sorum şu olacak ben bu raporla ekpss den memur olabilirmiyim? Hastalığım nedeniyle atandığım yerde bir problem çıkarabilirler mi?

Memur olma şartlarında Akıl hastalığı bulunmamak?* diye bir ibare var bu ekpss den atanırsam bana sorun yaratır mı?Benim rahatsızlığım psikiyatrik bir hastalık, atanmam durumunda problem olur mu? şimdiden teşekkürler.

alehandro
Herhangi bir sorun yaşamazsınız ve elinizdeki raporla da sınava girebilirsiniz, eğer atanırsanız kuruma göre raporu kabul ederler veya yeni rapor almanızı isteyebilirler.

Bir şey daha sorabilir miyim? Atandığımız kurum sürekli ibareli olsa dahi yeni rapor isteyebilirler mi? Ben raporumu 2017 de aldım eylül ayında .
Ve diyelim ki ben yeni rapor aldım eski raporumla kazandığım haklar ne olacak.Yeni rapor mu geçerli olacak?
KKELEBEKK

Son düzenleme:
Nasıl bir hastalık geçirdiniz bu teşisi kattılar ve kac ayda kattılar sürekli rapordan birdaha rapor istenmez

12 yıldır ilaç kullanıyorum öyle karar verdiler şizofreni(kronik psikotik bozukluk)

Üst Alt