Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 olan raporumu %33'e düşürdüler. Nasıl itiraz edebilirim?

sivrisinek

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Öncelikle Allah herkese tüm muhtaclara yardım etsin
Bizim eve gelen gelir testi belgesiyle kaymakliga basvurduk.
Suresiz olan sağlık raporumun aslını bulamadığım için hastaneye sevk ettiler.

Sonucu da bugün kaymakliktan aldık. Yüzde 45 olan raporumu yüzde 33 yapmışlar ( bacak kısalığı kol kısalığı ve kısıtlılığı)

Bende şimdi itiraz edicem nasıl bir yol izlemem lazım . Maaşım kesilecek. Sureksiz olan bir raporu nasıl düşürebilirler.

Dilekceme ne yazicam ve nereye basvurcam. Zeytinburnundayim.
Haseki Hastanesi'nde muane oldum .

Daha önce raporunuz varmış o raporu aldığınız hastaneye gidip arşivden çıkarılmasını talep etseydiniz ve o rapor ile işlemlere devam etseydiniz keşke

İşte o hastane de bulamadık raporu. Uzak bı hastanedeydi. Samsun da . Telle görüştüm . 10 senelik den fazla raporları atiyorlarmis. Zaten 10 seneden fazla olan raporlar kabul edilmiyormus dedi adam bize. Napak bizde.

Kardeş hangi hastane samsunda ...ben samsundayım eğer isterseniz raporu bakabilirim size böyle bir yardımım olur..ancak raporu bulsam bile 1.ci derece yakını dışında vermezler...Gerçi siz tekrar heyete girmişsiniz eski rapor artık geçerli değil...telefon la sorduğunuz için size fazla yardımcı olmamışlar başından savma yapmışlar..bire bir arşive kendin gitseydin raporunu alırdın..

Hastanede mı çalışıyorsunuz içimde ukte kaldı . Acaba o rapor orda mi iki kez aradım hatta.
Orjinal ordami diye bakabilir misiniz .
Birde dilekçe nasıl yazılacak nereye ne yazılacak birisi örnek verebilir mi . Ben pek bilmem de ?

Rapor ordadır uğraşmak istememişlerdir..artık geçmiş siz başka rapor almışsınız...ayrıca nereye dilekçe yazacaksınız ne taleb edeceksiniz ona göre yardımcı olabilirsek olalım☺

Kaymakamlıga sağlık raporu için itirazı nasıl yapabilirim dedim . Zeytinburnu halk sağlığı müdürlüğünu söyledi. Istanbul il sağlık müdürlüğü değil de buraya gitsem olur mu yani . Hangisi daha iyi ?

Engelli sağlık kurulu raporlarına itiraz İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE YAPILIR..eğer zeytin burnu Halk sağlığı merkezi rapora itiraz etmenize yetkili ise size hangisi yakınsa oraya gidin...dilekçeyi orada iki dakikada yazarsın yardımcı oluyorlar..orası sizi hastaneye sevk edecek çıkan sonuç yine 33 çıkarsa itiraz hakkın var yine...farklı çıkarsada aynı Her harükarda HAKEM HASTANEYE gideceksin En son kararı Hakem hastane verecek Hakem hastanenin verdiği karar son karar ve son puanın olacak..hakem hastanenin verdiği karar seni tatmin etmediyse Artık mahkeme yolunu izleyeceksin..yada belli bir süre bakleyip hastalığım arttı gerekçesiyle tekrar heyete girebilirsin Ama hastalığının kötüleştiğini ispatlamam lazım

Yarın ilçe sağlık müdürlüğüne basvurcam itiraz için. Telde dilekçeye gerek yok rapor yeterli dedi ,bakalım.

Birde eğer rapor red gelirse bı daha ki basvurumu ne zaman yapabilirim . 6 ay mi 1 sene mi ?

Millet nasıl rapor vermezler deyip şaşırıyor . Nasıl doktor bunlar. Adamın serçe parmak ucuna bişey olmuş yüzde 60 almış. Biz sersefiliz rapor vermiyorlar.

Hak mi bu. Neyse itiraz da hastaneyi biz secemiyoz dimi . Bı daha muayene de hangi hastaneyi seveyim . Hangisi hakkıyla düşürmeden rapor verir . Tavsiye verir misiniz ?

sivrisinek

slm maaş daha önce alıyomudunuz neden tekrardan heyete yolladılar eger daha önce alıyorsan maaş tekrardan gitmeyebilirdin seni vakıfmı gönderdi bizim burdada ilçede 2022 maaşı alanları sürekli olmasına ragmen raporları tekrardan rapor alın dendi millet perişan oldu böyle bir hakları yok vakfın

Kaymakamlık yolladı . Vakıf sadece belgeleri istedi. Raporu bulamadık orjinalini. Hastanede 10 senelikler yakiliyor, TC nosu yok olmadı gibi laflarla atıldığını söyledi.

sivrisinek

daha önce alırken 2022 maaşı neden kaymakamlık yolluyor durup dururken orayı anlamadım

Benim kuzen kumpas var diyor. Yüksek yerlere şikayet et diyor. Seçim öncesi bu yapılmaz malum Parti'nin önünü kesmek için milletin paralarını kesmeye çalışıliyor belirli kesimlerde deniliyor . Doğru mu . Dün de su faturaları üzerinize değil diye yetkili gelip almazsanız üzerinize keseceğiz suları dedi. Bişey dönüyor ama anlamış değiliz.

Merhaba eski raporunuzla işkur a müracatınız olduysa onlar raporunuzu arşivlemiş olabilir PDF olarak oradan fotokopi alabilirsiniz

hakem hastane samatya secildi ama ...

osmanıye polınıklıgınde yapılıyor sanırım.
ama telefondakı engellı maasıyla ılgılı bır secenek yok dedı. heralde malulluk olarak muayene olursunuz dedı. bı sıkıntı cıkmaz dımı.
ortepedı doktoru nasıldır. tecrubesı olan var mı ? hasekıde yuzde 45 raporu yuzde 33 e dusurduler nedense. bızde ıtıraz ettık. osmanıyeye gıdecegız bakalım. ınsallah hakkım olan raporu verırler.

aklıma takılan konu 2022 maası secenegı yok (askerıye-emnıyet-malulıyet-ıse gırıs-vası tayını-evde bakım-vatandaslık) seceneklerı var. bı sıkıntı cıkmaz dımı.

Sağlık raporu merak ettiklerim

Arkadaşlar vakifdan bize bir yazı geldi . Gelir tespiti için . Sonra sağlık raporu ile vakfa çağırdılar belgelerle birlikte.
Benim 11 senelik sağlık raporum var yüzde 45. Ayak kısaligi 7 cm kadar ayrıca kol kısalığı . Hareket kısıklığı. Ağrı falan .
Raporunun aslını kaybettiğim için yeni rapor istediler . Bende üzerinde TC bile yazmadığını göre yenisini çıkarayım (belki eski aslini bile istemezler o halde diye düşündüm ).
Neyse hasekide muayeneden sonra doktor yüzde 38 vermiş onu da heyet yüzde 33 e düşürdü.
İlçe sağlık müdürlüğünden itiraz ettim. Osmaniye tekrar muayene oldum bu sefer de yüzde 21 düşürdüler.

Sağlık olsun be ne yapalım ?

Şimdi

1-) bir daha itiraz şansım var mı ?

2-) itiraz hakkım yoksa bı dahaki sağlık raporu için ne zaman basvurmam lazım . 6 ay diyor kimisi kimisi de 1 sene.

Not: aldığım sağlık raporu sonucunu bı yere vermeme gerek yok heralde vakıf a veya sağlık müdürlüğune ? Zaten maaşı kesmişler.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

tekrar itiraz edersenız hakem hastanesıne yönlendırıler ve oradan alacagınız rapor sonucu kesın sonuç olur.tekrardan rapor almak için ne kadar süre geçmesi gerekıyor bilmiyorum.
iyileşme mı varda 38den 33e ondanda 21 e düşürmüşler.

İtiraz hakki bir kez daha var mı yani mka. Ona göre gidip birkez daha itiraz edeyim. Nereye edeceğim .

Arkadaşlar mka nka njn dediği doğru mu . Hakem hastanesi sonucu çıktı ama yine bı itiraz hakkı daha varmış doğru mu.
Site sakinleri çok geç cevaplıyor . Lütfen acil cevap .

@sivrisinek

en son hakem hastanesinin raporuna mahkeme yoluyla itiraz edebilirsiniz.yada 6 ay bekleyip tekrar istediğiniz yetkili bir hastaneden rapor alabilirsiniz.

Yaw 6 ay olduğunu kim söylüyor. Öyle bir madde mi var. Bana en son hastane dosyayı veren görevli 1 sene sonra tekrar girebilirsin heyete dedi
Siz bu bilgiyi neye dayanarak söylüyorsunuz de

Üst Alt