Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 olan raporumu Ankara Maliye %15'e düşürmüş..?

salim52

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
MERHABA ARKADAŞLAR,
%45 ALDIGIM RAPORUMU ANKARA % 15'E DÜŞÜRMÜŞ. BEN BUNA İLTİRAZ EDEBİLMEK İÇİN NEREYE VE NASİL BİR DİLEKCE YAZMAM GEREKIYOR?
BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
ŞİMDİDEN TŞK EDR.....

NOT: BİR ARKADAŞİMA YARDIM İCİN ACTİM BU BAŞLIGI İNSALLAH ARKADAŞİN SORUNUNU CÖZERİZ...

İlgili cetvele göre (bkz) arkadaşının sakatlıına %40 ve üzerinde işgücü kaybı verilmesi gerekiyorsa, yani hastaneden verilen rapor doğru ve/fakat Ankara Maliye oranı (cetvele aykırı olarak) düşürmüşse, o zaman itiraz etsin. Aksi halde itiraz etmesinin bir anlamı yok. Cetvel herkesi vağlar; Maliyey'yi de.

İtiraz için, red cevabını kendisine ileten Defterdarlığa başvurması gerek. Şöyle bir şey iş görür:

... tarihinde yapmış olduğum vergi indirim başvurusu, usulüne uygun olarak alınmış %45 oranındaki sağlık kurulu raporuna rağmen kurumunuzca %15'e düşürülmüş ve vergi indirim başvurum reddedilmiştir.
16 Temmuz 2006 tarih ve 26230 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik çerçevesinde ibraz ettiğim sağlık kurulu raporumun yeniden değerlendirilmesini ve vergi indirim hakkımın onanmasını arz ederim.

MALESEF Kİ BU TÜR SORUNLAR OLMAKDA ASLINDA SAÇMA ÇÜNKÜ ENGEL İŞKUR RAPORUNA GÖRE % 45 SEMALİYE RAPORUNA GÖREDE % 45 OLMALI TÜM TÜRKİYEYİ OLDUĞU GİBİ BİZİDE EMEKLİ ETMEMEYE ÇABALIYO HÜKÜMET DESTEK OLCAĞI YERDE KÖSTEK OLUYORLAR MALESEF....

Üst Alt