Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 oranında raporum var. Ankara'da bu oran düşürülebilir mi?

moge55

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle selamlar

ben 05.04.2013 tarihinde vergi indirimi raporu icin başvurdum ve cıkartım. bana teslim etmeden direk defterdarlığığa gönderileceği söyledier ve bana raporun fotokpisini verip aslı gibidir diye başhekimlikte onaylatıldı

sakatlık oranlarım ... sol kulak 100db kadar duyuyor sağ kulak 30 db kadar oranı % 26 verdiler
belfıtığından L4 L5 SANTRAL PROTÜZYON ORANI % 7 verdi
hafif astım olarakta % 20 verildi
toplam % 53 oran yapıyor karşılarında değerlerin toplamı ama hastane düşürerek hastanede% 45 derece olarak onaylandı

bu ankaraya gittiğinde nekedar düşer
duyduğuma göre yeni yıldan itibaren daha düşürülmediğini söylüyorlar hastanenin raporunu kabul ediyorlarmış doğrumudur

bana bir yardımcı olursanız sevinirim ve düşük gelirse ne yapmalıyım SAYGILAR....

Düşecek diye bir kural yok. Raporda bilgiler yeterli açıklıkta doldurulmuşsa, Ankara'da onaylanacaktır... Bekleyip göreceğiz.

sayın abim resmi gazetede 30 MART 2013 DE yayınlanan 15 maddede sağık kurulu heyetinin kaldırıl dığı yazıyo aslı astarı nekadar bilmiyom benım raporda balthazart formulu ıle düşürüldü hesap sonrası E oldu bu sağlık kurulu olayı doğrumudur bilmiyorum maliye ye gittim sordum bizim öy bişeyden haberimiz yok dedi .[FONT=Times New Roman]Vergi indirimine esas raporlar[/FONT]
[FONT=Times New Roman]MADDE 15 –[/FONT][FONT=Times New Roman] (1) 193 sayılı Gelir Vergisi Kanunu hükümlerine göre, sakatlık indirimine esas olmak üzere düzenlenen raporlarda, raporu düzenleyen sağlık kuruluşu tarafından işverenin bulunduğu yerdeki il defterdarlığına gönderilen özürlü sağlık kurulu raporu esas alınır.[/FONT]

Murat bey, alıntıladığınız madde yıllardır varolan ama uygulanmayan bir maddedir. Yok hükmünde sayın...

Üst Alt