herkese merhaba, ben bursada 2003 yılında uludağ üniversitesinde beyin ameliyatı oldum daha sonra kemoterapilerle felan hastalıgımı atlattım fakat asıl hastalıklar daha sonradan başladı.Kemoterapi ile aynı anda radyoterapide aldım onlar bittikten sonra yaklasık 3 yıl içinde vücüdumda belirgin olaylar oldu bunar gögüste öne dogru cıkıntı omurilikte skolyoz vs bunlarla beraber aynı hastahanede diş çekimi ldu ve hepatit b oldu ısın tedavisi sonucunda tiroid yavas calısmaya baslamıs ve hipo tiroid teşhisi konuldu bunarın dısında bu yı ben liseyi bitirdim ve son senesinde staj gördüm stajım belediyede oldu stajımın bitmesine yakın belediye bakanı işe girebilecegimi ve sadece rapor almamın gerektiğini söyledi bu yüzden ameliyat oldugum hastahanede özür raporu almak için rahatsızlıgımın oldugu bölümlerden puan topladım ve sonuç olarak %45 topladım fakat bu puanı toparken gögüsten ameliyat olmamıştım, bashekimliğe belgeleri verdiğimizde bana heyete girmem için 3 ay sonrasına gün verdi bu ara içerisinde ben gögüsten ameliyat oldum ve suanda düzeltildi şimdi sorum;Bana gögüsten puan verilmedi fakat operasyon geçirmem halinde puan verilebiecegi söylendi 2.si bana 13 eylüle gün veriildi o gün gittiğimde heyet raporu ne kadar sürede cıkar 3. %45 lik puan düşürülür mü her puan alırken kitaba bakılarak verildi bunu ögrenmek istiyorum kusura bakmayın siteye bugün üye oldum konunun nereye açılcagnı bilmiyorum ütfen bilen arkadaşlar yardım etsin