Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 ortopedik rapor aldım. Araç alabilir miyim?

criptons

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler ben bugün %45 ortopedik rapor aldım. Doğum esnasında kaynaklanan sinir ezilmesinden ötürü yaşadığım problemden aldım raporu. Bu rapor ile araç alabilir miyim ve ekpss'ye girebilir miyim raporumda eksik bir şeyler var mı ? Varsa nereye nasıl başvurarak düzeltebilirim ? Şimdiden Teşekkürler ..

criptons

Raporunuzda otv muafiyeti kismi degerlendirilmedi olarak karar cikmis yani heyete girip bu kismi degerlendirmeleri gerekiyor. Raporunuzda eskilerde h sinifi ehliyet alabilir otomatik vitesli yada tetribatli arac kullanir ibaresi olmasi sarti aranmakta, yeni ehliyetlerde ise b engelli ehliyeti olmasi gerekmektedir. Suanlik cevap olarak raporunuz yetersiz kolay gelsin..

Ekpss ye girmek amacidaysaniz biran once hatta 1 hafta icinde istihdam kısmını EVET olarak degistirin.sonra zorluk cikartabilirler.hatta otv kisminida EVET olarak degistirin.açıklama kismi cok genel olmus sanki ustunkoru yazilmis gibi

Bu saglik kurullarida cok acaip 20-30 lu yaslardaki kisi istihdam icin aliyorum demese dahi istihdama evet yazmali kurul.sonucta bu insan genc bu kisi raporunu alip evindemi oturacak.bu kurullar boyle dusunmedigi surece raporlarda duzeltme yapmaya mahkumlar.tabi hastalarda.

Düzeltme olmaz daha

Araba alma işini dene belki alabilirsin ortapediksin

criptons

1- "özel donanımlı araç kullanmalıdır" ibaresi olan, oran bulunan ve kısıtlılığa atıf yapan net tanılı engelli sağlık kurulu raporu olmalı.

2- Kısıtlama kodu içeren sürücü belgesi olmalı (ile kez ehliyet alacaksanız bunun için uzman hekim -> il sağlık komisyonu -> sürücü kursu -> nüfus müdürlüğü)

Üst Alt