Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 psikiyatri raporu ile vergisiz araç alma şansım var mı?

Konular
55
Reaksiyonlar
14
merhaba engel oranı %45 ve psikiyatri grubu.
vergisiz araba alma şansım olur mu
not: kendim kullacam (B sınıfı ehliyet almaya hazırlanıyorum)

kar&yağmur
Bizim gibi psikiyatrik engellilerin engelli oranının %90 ve üstü olması gerekiyor.

Psikiyatriden %90 alan da o arabayı kullanamaz zaten

Born2die
EVET %90 ve üstü raporun olsada sen bunu süremezsin.
BİLMİYORUM AMA ÖYLE DİYORLAR.

Bu olay yolda olan "KASİS" gibidir. Hop hop hoplatır.

merhabalar, yanıtlarınız için teşekkür ederim .
iyi günler.

Normal B sinifi ehliyetim var. Indirimli araci nasil alirim?

Merhabalar , engelli B sinifi ehliyet ibaresi gordum de bu ne demek bilmiyorum acikcasi ama bence benim B sinifi (normal) surucu belgem var. 103.02 kisiti konulmus ama.

Peki eski bir engelli raporum da olduguna gore nasil otv mtv indirimli arac alirim merak ettim.

Arac alirsam ben kullanmak istiyorum. Otomatik veya manuel kullanabilmekteyim.

Yani ben renault , fiat ve wolkswagen musteri hizmetlerini aradigimda farkli turde bilgiler aldim (kimi alabilirsiniz dedi kimi yeni rapor almam gerektigini ve raporda mtv otv indiriminden yararlanir ibaresi ekletmem gerektigini soyledi) ve kendi web sitelerindeki bilgileri okudum ordaki bilgilere gore benim anladiklarim da farkli. Isin dogrusu nedir ,bilen varmi ?

Diger bilgiler engel grubu psikiyatri.
%40 <engel orani < %60 seklindedir.

kar&yağmur

malesef ötv indirimi alamazsınız siz. Raporunuzun 90 ve üzeri olması gerekiyor. size alabilirsiniz diyen bayiye dikkat edin sizden peşinat falan alır. Sora vergi dairesi kabul etmez paranız boşu boşuna günlerce bayide kalmış olur,

Bipolar bozukluk, psikoz, panik atak, sosyal fobi, okb yüzde 90 eder mi acaba?

Üst Alt