Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 psikotik rahatsızlıgımla annem erken emekli olabilir mi?

trexx

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
herkese merhabalar...2012 senesinde alınma %45 psikotik rahatsızlıgımdan ötürü sürekli özür raporum mevcut...efendim şimdi benim öğrenmek istedigim şey annemin 2 sene kalmıstı emekli olmasına kendisi çalışmamakta.. benimle sürekli ilgilendigi için erken emekli olma şansı varmıdır??yardımcı olup aydınlatırsanız bu konuda çok seviniriz...hoşçakalın...

saygılarımızla....

trexx

Başka Birinin Sürekli Bakımına Muhtaçlık söz konusu ise anne emeklilikte bir avantaj yakalayabilir. Aksi halde mümkün değil kardeişm.

abi söyledim işte orada psikotik rahatsızlıgı olanlar falan diyor sürekli hallerde diyor mümkünmüdür yani?siz bir inceleseniz

orayı inceledim yani bülent abi öncesinde uyuyorum gibi geldi ama kesin emin olmak için sorayım dedim?

öğrenmek istediginiz benimle ilgili birşey warsa cevaplıyabilirim bu konuyla ilgili..

saygılarımızla

trexx

%45 oran verimişse, büyük olasılıkla tedavi ile düzeltilebilen statüsündedir rahatsızlığın. Böyleyse, Başka Birinin Sürekli Bakımına Muhtaçlık söz konusu olmaz.

Bence bunu doktoruna sorarsan en doğru yanıtı o verecektir.

bülent abi raporumda ''tedavi ile işlevselligi kısmen düzelen'' teşhisin hemen yanında parantez içinde yazmışlar...tamamen düzeltilemez olması kısmen ibaresi olması birşey degistirir mi?raporumda sürekli yazıyor ve zihinsel duygusal ruhsal demişler...sizce yararlanamazmı annem bu haktan?

"düzelmeyen" olması lazım trexx
Sen yine de doktoruna sor ama, annenin emekliliğine bir katkın olamaz gibi görünüyor

bülent abi özelden cewap yazarsan sevinirim...

trexx

Maalesef kardeşim. Kısmen de olsa düzelir denmesi bu haktan yararlanmanı engeller. Ama dediğim gibi, sürekli kontrolü altında olduğun doktoruna da sor mutlaka. Onu ngörüşürü çok daha doğru olur

Üst Alt