Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 rapor EKPSS'ye girmek için yeterli mi?

memisumeyra

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Eski kanser hastasıyım rapor olayını ilk defa duydum ve kurula başvurdum. Kuruldan %43 çıktı. Bu raporla ne yapabilirim. İtiraz etme süreci ne kadar sürüyor. Ekpss için %45 gerekiyor diye okudum bir yerde. .bu yüzden sadece 2 puan gerekti. Ne yapmalıyım yardımcı olursaniz sevinirim.

Bildiğim kadarıyla ekpss için 40 yeterli

memisumeyra
Ekpss için %40 ve üzeri rapor yeterlidir, edindiğiniz bilgi yanlış.

%40 ve üstü yeterli 39-38 vs. ve altı yetersiz okumuş insanlarsınız biraz araştırın kulaktan duyma şeylere inanmayın..

Ekpss den atanmak için 80 üstü puan gerek sınav için, oran olsa ne olacak atama yok! olsa da kontenjan çok az ,her rapor oranı olan atanır diye bişey yok yani.

Nurtan burada konu o değil. Arkadaş ekpss ye başvuru için rapor oranı sınırını soruyor, atanma değil.

Ufukalp başvurunun amacı sınava girip atanmak değil mi?
Ekpss için %45 gerekiyor diye okudum bir yerde. .bu yüzden sadece 2 puan gerekti. Ne yapmalıyım yardımcı olursaniz sevinirim. demiş arkadaşta

Nurtan bu kadar saçma bir konuyu uzatmayacağım, tamam sizsiniz...
İlkokul çocuğu okusa anlar ya hu, bu neyin inadı ?
Böyle bir soru soran arkadaşa neden atanmadan, puanlardan bahsedelim ?

Üst Alt