Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 45 rapor oranımı yukseltmek için ne yapmalıyım?

çağlar57

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Süresiz % 45 şizoafektif raporum var yükseltmek için ne yapmam gerekıyor bilgisi olan varmı dostlar

bence sakın uğraşma dostum benim %47 raporumu 20 ye düşürdüler 6 ay sonra yeni raporumu epey uğraşarak %40 olarak tekrar aldım. oranın düşürülürse sıkıntı yaşarsın. bazı hastaneler aptal derecesinde oran veriyorlar. aklında bulunsun genede sen bilirsin

Cazcı Bey Sizin Yüzde 47 Mevcut olan raporunuzu hangi kurum yüzde 20 ye düşürdü, Rapora itiraz ettinde 20 ye düşürüldü yoksa vergi dairemi düşürdü , sonradan nasıl tekrar 40 çıktın bu nasıl bi iş ??? ANLATIRSAN seviniriz ,,,

çağlar57;

eğer raporu alalı 6 aydan fazla olduysa hastaneye gidip sağlık durumum değişti rahatsızlığım arttı dersen yeniden kurula girersin

baran bey benim %47 sürekli ibareli raporum vardı.bir işe girdim 3 yıl sonra ayrıldım.2022 için SYDY ye başvuru yaptım yeni raporun varmı dediler bende yok dedim yeni rapor almam söylendi ben sürekli olan raporumu tarihi eski olduğu için geçersiz sanıp en yakın hastaneye rapor için başvuru yaptım.bana orada %20 oranında rapor verdiklerinde hastalığımda iyileşme gibi bir durum sözkonusu bile değildi.sonra rapora itiraz için il sağlık müdürlüğüne müracat ettim.çıkan sonuç ise daha komikti.red cevabı geldi.6 ay geçtikten sonra başka hastaneden %40 aldım.

Üst Alt