Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 45 raporla EKPSS'ye başvuru şartları ve atandıktan sonrası hakkında..?

ulvi dardan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sayın arkadaslar benim kalp ve gözden dolayı % 45 sürekli raporum var üzerinde isihdam sağlanmalı 2022 yasa gibi ibareler var.. ben üniversite mezunuyum ve önümüzdeki 2014 ekpss sınavına basvurmam için ne gerekiyo ve atandıktan sonra kurum için tekrar rapor falan almam lazımmı benden atandıgım kurum yeni rapor istermi yada basvuru sırasında yeni bir rapor almalımıyım.......

şimdiden cevaplarınız için tesekkür ederim saygılar......

Her kurum degil ama bazi kurumlar yeniden rapor isteyebiliyor. Raporunuzun tarihi kac acaba?

2012 ağustosta almıştım raporumu ve sürekli yazıyo duyumuma göre tekrar rapor iseme olayı sıkıntılı oldugu için mahkeme kararıyla asla rapor istenmeyeceği yönünde... yani sürekli olan raporun neden takrar isterler anlamadım ...diyelim ilaç tedavim işe yaradı ve kalp sorunum kalmadı sade gözede % 20 rapor verecekler nasıl olack yalan olacak hayaller ... yada gittiğim hastane bana % 39 verdi nasıl olacak atanmışım ama kurum beni istemiyo yada yeersiz buluyo bölemi olacak ...cevapladıgınız içinde çok teşekkür ederim ,

Arkadaşlar benim yüzde 75 sürekli raporum var fakat raporun kullanım amacında istihdam DEĞERLENDİRİLMEDİ. engelli kimlik kartı EVET diyor ben ekpssye girebilir miyim çünkü bu raporu çıkartırken ben ekpss'ye gireceğim diye belirttim kurulda da bunu aynen söyledim...

Ístihdam evet olmaliydi ama degerlendirilmedi ne anlama geliyor, bir iste calisamaz anlamindaysa basvuruda sorun olusabilir. Hastaneye sorun bunu.

Ulvi dardan: arkadasim yazdiklarinizla alakali degil, kurumlar rapordaki hastaliginiza bakarak buna karar verir. Ícerigini bilemiyorum ama sizde sorun olmaz bence, rahat olun, bunlari simdiden düsünüp, stres yapmayin. Hayirlisini dileyin herseyin.

çok teşekkür ederim herseyin hyırlısı inşallah çok sağolun

Üst Alt