Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 raporla emekli oldum. Özel güvenlik görevlisi olabilir miyim?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
psikiyatriden %45 rapor alarak şizofreni tanısıyla vergi indirimi alaraktan emekli oldum
özel güvenlik görevlisi sertifikası almak için özel bir kuruma müracat ettim sağlık raporunu özel polikılinikten aldım psikiyatride onay verdi bende hastalığımı sölemedim bu durumda sertifikayı almam için önümde bir engel kalmadı
soruma gelince ben bu durumda özel güvenlik görevlisi olarak çalışırsam emekli maaşım kesilebilirmi yada herhangibir problemle karşılaşabilrmiyim.
Cevaplarınız için şimdiden terşekkür ederim saygılar...

özel güvenlik görevlisi olarak iş yeri işe alırken sağlık muayeniesi istiyor bu raporunuz çıkacak bu durumda işe alış olmadığını biliyorum vergi indiriminden emekli olduğunuz için işe girseniz bile tabiki desteklemeye tabi olarak çalışacaksınız maaşınız kesilmez ama girdiğiniz iş yerine emekli olduğunuuzu mutlaka belirtin muhasebe hata yapmasın ozaman maaşınız kesilir.

kaybolan yılllar

Hilal arkadaşımızın dediği gibi, emekli olduğunuzu söyleyin ve sigortanız sosyal güvenlik destek primi statüsünde ödensin. O zaman emekli maaşınız kesilmez.

vergi indiriminden emekli olanlar sgk beyan ettiği sürece heryerde çalışır,eskiden sgk destek primi adı altında emekli olupta çalışanlardan 150 tl gibi para kesiyorlardı.Şimdi Ocak ayından itibaren hiç kesilmeyecek diye biliyorum.Sadece %60 puan ve üzeri 1800 gün 10 yıl şartlarınla malulen emekli olanlar çalışamaz sizin öyle bir durumunuz yok.

Üst Alt