Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 raporulu kişi babadan Yetim aylığı alabilir mi?

Superşizo

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba ,

şidi %45 engelli raporuyla kişi çalışamıyorsa babası vefat ettikten sonra babasının emekli aylığından fayadaalanabiliyor mu? şartlar nelerdir? baba memur.

sen şizofreni olduğuna inanıyormusun? banada şizofreni raporu verdiler ama ben inanmıyorum..merak ettim..sen inanıyormusun?

fringe benim soruma cevap yazarmısın? teşekkürler

Superşizo;

şidi %45 engelli raporuyla kişi çalışamıyorsa babası vefat ettikten sonra babasının emekli aylığından fayadaalanabiliyor mu? şartlar nelerdir? baba memur.[/QUOTE]

yanlış bilmiyorsam bunun için gönderecekleri hastane yada fakülteden, maluliyet raporu veriliyor (siz almıyorsunuz onlar gönderiyor) buda %60 olması gerekiyor, maaşında sanırım %25 ini veriyorlar

Superşizo
Yaşınız dolduktan sonra yetim aylığı almaya devam edebilmek için rapor oranınızın en az %60 olması gerekmektedir.

ben de şizofren olduğuma inanmıyordum ta ki askerden çürük raporu alana kadar fringe konuyla alakalı beni aydınlattığınız için teşekkür ederim. Demek ki %45 pek bir işe yaramıyor.

Üst Alt