Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 raporum var, hiç bir gelirim yok. Maddi haklarım nelerdir?

Konular
31
Reaksiyonlar
0
selamün aleyküm benim hiçbirgelirim yok aile bakanlığının hangi yardımlarına başvuru yapabilirim maddi durumum yok %45 engelli raporum var sürekli hangi maddi yardım olur babam emekli çalışıyor bir işde çalışamıyorum ben

moralim bozuk bana hiçbiryerde iş çıkmıyor ekpss de çıkmaz maddi durumum yok gerçekten

Hane geliriniz kişi başı gelir sınırını aşmıyorsa engelli maaşı alabilirsiniz. Ayrıca bölge belediyenizden gıda ve yemek yardımı talep edebilirsiniz.

engelli maaşına başvuru yapdım rededildi diyor maalesef geçiyor moralimde düşük hiçbiri çıkmaz

moralim bozuk

selamün aleyküm benim moralim bozuk pandemi dönemiyle iş bulamıyorum maddi durumumda yok üzüldüm yani benide işede almıyorlar parasal sıkıntı yaşıyorum engelli maaşına başvuru yapdım reedildi yazıyor edevletde kafam bozuk yani

Yalnız olmadığını düşün ve rahatla.

Kardeş ; - 40.000'deyim. Kimim kimsem de yok. Maaş da başlamadı. Var mı önerin ?

Teşekkür ederim. Salla gitsin o zaman.:)

aynen pala ben nasıl yapacağım heryere başvuru yapdım rededildi yazıyor

Onun için boşver kardeş. Git bi çay demle veya kahve yap. Otur balkonda iç. Keyfini çıkar. Elbet düzelir.

bende senın gıbıydım 3 sene ıs bulamadım sonunda buldum calısyorum snde sabret bulursun

engelli maddi durumum yok

selamün aleyküm benim maddi durumum yok babam hasta covid geçirdi evde 14 gün karantinada bende temaslı olduğum için karantinadayım babam emekli ve çalışıyor olması maddi yardım alamıyorum torpilimde yok morallerde bozuk üzerime giysi esya vb alamıyorum benim %45 engeli raporum var sürekli çalışabilir ibaresi var of ya canımda sıkkın nereye başvurduysam maddiyat için çıkmadı

Üst Alt