Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 raporum vergi indirim başvurumda %20'ye düşürüldü. Ne yapabilirim?

bltakdag

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben trafik kazasında sağ ayağımı bilek üstünden kaybettim ve sol ağımda da sinir felci var
yüzde 45 rapor aldım
vergi indirimden faydalanmak adına başvurum oldu. iş yerimden dolayı yüzde yirmi gibi bir oran yazıyor. şimdi son raporumda bu mümkün mü benim durumumda biri için

Sakatlık oranı cetveli'nde sakatlığınız ile ilgili olarak %40 ve üzeri rapor verilmesi gerekiyor idiyse, ve/fakat:
1- Hastane düşük oran vermişse, il sağlık müdürlüğüne
2- Hastane %40 ve üzeri rapor vermiş ama Maliye sağlık kurulu bu oranı düşürmüşse Maliye sağlık kuruluna itiraz etmelisiniz

Durumunuz tablo 41 e göre belirlenmiş,hafif-orta , buda %19 demek.

2qn4kyp.jpg

merhaba sayın yöneticim ve arkadaşlar

25-02-2009 yılında almış olduğum %45 oranındaki raporumun içeriği
nöroloji: sağ diz altı ampute sol ayak dorsifilesiyonu 2/5 sol bacak lateral medial ve ayak lateralinde tibial sinir ağır hasarı
otopedi: sağ diz altı amputasyon (distal)(tablo 3.30 a göre)

26-04-2010 yılında merkez sağlık kurulunun istediği bir kaç eksik evrak sonucu bana verilen raporda ise %20 olan raporumun içeri
nörolaji/ortapedi/ftr sağ ayak bileği dezartikülasyonu solda distalde dorsofleksiyon kısıtlı ve tibial sinir ağır hasarı ile uyumludur opera sağ tibial kırığı sol ağır kronik peroneal ve tibial ağır hasarı ile uyumludur(3.4 e göre/orta)

benim sıkıntım hiçbir düzelme olmamasına rağmen neden rapor oranım düşüyor ve raporum sürekli geçerli ibaresi taşıyor ve arka sayfada faydalnacaklarım arasında verği indirimide var ne yapmalıyım bana fikirlerinizi yazarsanız ve beni yönlendirirseniz sevinirim
raporum geçerlimi geçersizmi yada yeni rapora itiraz hakkım var mı varsa nasıl sayğılar

Sakatlık oranı cetveli sizin durumunuz için hangi oranı öngörüyor, önce bunu teyit ettirin bir doktora bence... Eğer %40 ve üzeri olması gerekiyorsa, o zaman itiraz yollarını kullanmak kolay...

Üst Alt