Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4500 TL civarında, katlanabilir bir akülü sandalaye istiyorum. Önerileriniz..?

uğuracar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Bütçem devlet ödemesi dahil 4500 tl. 180 cm 63 kiloyum. Evimin onu 80ile 200 metre arası yokuş katlanabilir olsun istiyorum arabaya koyup başka yere götüre bilmek için motor beyin joystik gibi parçalar hakkında bilgin yok jel akü olacak.

Birde joystigin ithal tavsiyesini okumuştum sık sık arızalandın istemiyorum hiç kimse istemez. Yedek parça pahalılık ucuzluk? Servis ağı onem Li tamire gidince iki ayda geri gelmesin veya tamire konyaya kayseriye gitmesin marka olarak çok çeşitli markalar duydum meyra,leo,poylin,jety, imc,wollex, fulmaks?

Arkadaşlar önerilerinize acilen ihtiyacım var hepinize teşekkür ederim cevap bekliyorum

Katlanabilir ve kaliteli bir şey isyorsanız fulmaksın katlanır modellerine bakın. Tamir durumunda da sizi ffazla bekleteceklerini sanmıyorum. İletişime geçebilirsiniz fulmaks firmasıyla.

İmc yi tavsiye etmiyorum wollexin ön tekerlekleri çok kısa bir donemde problem oluşturuyor. Motorları da genelde aıkıntılı. Jetty fazla tercih etmem. Markanın akü yuvaları sağlam değiller. Bu yüzden sürekli problem oluşturur. Vidaları sık gevşer..

Ümraniye'de oturuyorum. Kadıköy akulu tekerlekli sandalye dünyasından bakacağım. Firma hakkında bilginiz var mi? Güvenilir mi? Umranıye dé bildiğiniz bi yer var mi? Bir de yerli firmadan almak istiýorum. Tamir olunca parası

Tekerlekli sandalye dünyasında fulmaks yok. Leo ve poylin ağırlıklı

Arkadaşlar Belmo nasıl bir markadır. Akülü tekerlekli sandalyeleri sağlamlık durumu nedir. Kullanan var mı?

Wollex var teknoporda ozellikleri guzel bak derim

Üst Alt