Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%46 oranında raporum var. Vergi indirimine başvurursam oranım düşürülür mü?

PANEL76

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
ben 1997de yüzde 40 rapor almıştım ama vergı ındırımı için başvurmamıştım şimdi tekrar rapor aldım yüzde 46 vergı ındırımı için basvurcam ankaradan raporum dusermı bıde...suan çalışmaktayım 6700 prımım var maaşım nekadar olur suan aldığım maşşş 2600ytl saygılar

Vergi indirimine müracaat edin bu hakkı kazanır iseniz engellilere tanına haktan faydalanarak emekli olabilirsiniz. Emekli maaşı yatırılan toplam prim tutarı çok önemli toplam kazancınız ne kadar.

maliye sağlık kurulu kaldırıldı.hastanelerin verdiği rapor geçerli. sağlık kurulu ne verdiyse o oran geçerli. vergi indiriminialırsın.merak etme

şuana kadar 350milyar ilker bey sadece korkum ankaradan raporum düşermi benım sakatlığım sol kulak sıfır sag kulak orta saygılarımla...

teşekkür ederım hasan bey inşallah öle olur bugun başvurdum malıyeyey sordum dusermı dıye yetkılı bana dusebılırde artabılırde dedı ıkılemde kaldım umarım 40ın altına düşmez yoksa fabrıkada sakat kadrosundayım 40ın altına düşerse sakat kadrosundan çıkarım dıye korkuyom...

ankara raporu düşürsede sizin raporunu geçerliliği devam ediyor benimde ankara raporum duşurdu ama hala engelli kadrosundayım sıkıntı yok

inşallah dedıgınız gibi olur özlem hanım...inşallah düşmez kulak kalıcı olduğu için düşürmez dıyorlar ama hersey nasıp kısmet allahın takdırı hayırlısı artık.. sızede teşekkür ederım özlem hanım

ben 5 gun önce yüzde 46 rapor aldım kulaktan ankaraya yolladım maliyeye başvurdum doğrusu onlar yollıcak düşermi dıye korku panik içindeyim offf kaç ay böle sıkıntılı beklıcem artık allah yardımcım olsun...

İşitme ile ilgili raporlarda düşürme olmaz. Bende işitmeden dolayı 52% oranında rapor aldım ve yolladım aynen onaylandı. Maaşınız ise tamamen tahminde bulunuyorum 2000 tl civarında olur.

Merhaba Hasan Kavuncu.
MAliye sağlık kurulu kaldırıldı diyorsunuz ancak bizim dosyamız hala ankarada. acaba yeni başvurular sağlık kuruluna girmeden mı kabul edilecek?

slm 1989 işe girişim 4120 günüm 82,142,92 primim yatmış yüzde 53 raporum var tahmini ne kadar maaş baglanır teşekkürler...

çok teşekkür ederim ilker bey inşallah dedıgınız gibi olur artık ankaradan haber beklıcem geldıgı zaman burda paylaşırım...

işitme kaybından yakın zamanda rapor alan varmı arkadaşlar ankaraya yollayıp sonuç neoldu düşme yapıyorlarmı benım yüzde 46 varsa paylasırmısnız

Arkadaslar ben işitme kaybından aldıgım raporu ankaraya yolladım test sonuclarını yollamam gerekırmı yardımcı olurmusnuz...

Bülent kardeş ben yollamadım vergi dairesıde bırsey demedı hastanede kaldı bana sadece sağlık raporunu verdiler sıkıntı olurmu yardımcı olurmusnuz bulent bey neyapmam lazım

Bilmeiyorum ki. Bir sorun olmasın diye umalım...

teşekkürler bulent inşallah olmaz yorumunuz için allah razı olsun

işitme kaybından oran düşmez...rahatlıkla yollayın derim..genelde ortopedik engellilerin veya raopor oranı gereğinden fazla verilenlerin oranı düşüyor..elinizde ne belge varsa yollayın..ama tek kulağın hiç duymaması sıkıntı olabilir gibi..birde raporun tarihi önemmli

mühendis 3232 kardeşim 2013 aralıgın 27de yolladım raporu 24de aldım 2013 bakalım inşallah düşmez raporda yenı bakalım allah nasıp ederse olur ınsallah hayırlıs artık...

Mrb arkadaşlar raporu ankaradan hangı telefondan ogrenebılırız bılen varsa paylasırmısnız

murat burası ankara kocatepe sağlık kurulu giriş yapılan evrak servisi. yani kontrol muayene yada sürekli işgörememezlik geliri sağlık raporlarının gittiği yer. senin rapor ne içindi ben onu sormadım kusura bakma

onemlı degıl kardesım vergı ındırımı için bu numarayı aradım yanlış numara dedı kapattı

murat vergi indirimiyle alakalı bir forum da bu numarayı vermişler bir dene istersen 03124153218

tamam kardesım sagol yardımcı olduguun allaha emanet ol

sende sağol allaha emanet ol hayırlı geceler

Sakat raporunu taıp edebılecegımız site eviss

Arkadaslar sakat raporunu evıstenmı takıp edıyoruz bıde malıyeden dosya numarasını aldım 39 dedı ıkı rakamlımı dosya numarası denıyorum hıçbırsey cıkmıyor yardımcı olurmusnuz

ankara rapor onayı soruma cevap lutfen!!!

bugun ankarayı aradım raporunuz onaylandı dedı bıraz daha rıca ettım yüzde kac dedım oda 1 saat sonra ara dedım aradım oda izmittekı malıyeyı aramış yüzde 46 dedı ben ona kaçla gıttıgını soylememıstım sonra izmiti aradım zarfları açmadık dedı sistemde daha işlenmedı dedı demek ıstedıgım onaylandı demek hak kazandımmı anlamınamı geliyor..

umıt kardeş red olsaydı onaylanmadımı derdı ankara

evet arkadaşım onaylandı dediyse sıkıntı yok... hayırlı olsun.

onaylanmamış olsaydı nederdı yanı red olsaydı ibrahım kardeş

Üst Alt