Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%46 oranlı raporum var. H sınıfı ehliyet için de %10 rapor verildi. EKPSS için..?

qakkos2332

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
ekpss gireceğim bu yıl.sürekliliği olan üniversite hastahanesinden aldığım % 46 oranında engelim var serabral palslym (cp sekeli) ve hiper tansyon hastasıyım.aradan zaman geçti ehliyet almak için beni hastahaneye gönderdiler orada h grubu ehliyet verdiler engel yüzdem yüzde 10 yazıyor o raporda.şimdi ekpss başvuracağım sorun çıkar mı?hangisi geçerli olur.sınava girdim diyelim kazandımda kurum alım yaparken sıkıntı çıkarır mı beni bilgilendirin lütfen..yürümede bozukluğum var dizlerimi kilitleyemiyorum.

ayrıca hiper tansiyon hastasıyım

% 40 ve üzeri raporunuzun olması gerekir EKPSS başvurmak için, ve çalıştırılamayacağı alanların dolu olması, yada boş olması gerekir. çalışamaz ibaresinin olmaması gerekir... Elinizdeki raporlardan hangisi bu şartlara uyuyorsa başvuruyu o raporla yapın, uyan yoksa yeniden rapor almalısınız...

ya anlıyorumda bana sistemde 2 raporunuz gözüküyor derse siz başvuramazsınız denilirse peki?çalıştırılamaz ibaresi yok.yani sizin sitemde hem 10 hem 46 gözüküyor denilirse ne yapıcam.hadi başvurdum sınavı kazandım atandım işe girişte bi sıkıntı çıkar mı?

Üst Alt