Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%46 raporum ile ne zaman emekli olabilirim?

sinannada

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben ankaradan sinan kolay gelsin bende yeni üye oldum bu site gerçekten yardımcı oluyor tüm engelli arkadaşlara benimde derdim var daha doğrusu sorum olacak oturanboğaya vergiden muaf olmak için SGK lıyım %46 raporum çıktı ve maliye ok verdi sürekli olarak şimdiki süreçte ben emeklilik için başvurabilirmiyim başvurursam hangi nedenle sakatlıkmı malulendenmi prim borcum yok yani doldu şuan 5800 ben bu şekilde nasıl dilekçe verecem örneği nedir süresi nekadrdır yardımcı olursanız sevinirim

Vergi indirim hakkı kazanmışsınız şartları da tamamlıyor iseniz erken emekli olacaksınız. Şu tablo işinizi görür..
2008_oncesi.PNG

Ayrıca emeklilik müracaatı için süreç te şu linkte.
http://www.engelliler.biz/forum/eme...i-basvurusunda-istenen-belgeler-ve-surec.html

O zaman hayırlı olsun diyelim ve hemen emeklilik için müracaatınızı yapınız.

müracat edecem acaba müracatta benden istenen evraklar nelerdir birde müracatta benden tekrar heyete girmem için bana bildiri gelecekmi yoksa aldığım %46 lık sürekli raporla emekliliği hak ettimmi ayrıca ne kadar bir süre bekleriz malulenmi yoksa engelli mi dilekçemde hangisini belirtmeliyim sizce ayrıca SGK ya emekli dilekçesini verdiğim zaman şimdiki işyerimden ayrılma aşaması nasıl olacak SGK dilekçeme karşın emekli olabilirsin derse ozaman işyerimden ayrılmam gerekecekmi sizce ben emekli olabilecekmiyim teşekkürler..

malülen degil maliyeden vergi indirimi almışsan engellilere tanınan erken emeklilikten yararlanarak emekli olursunuz ayrıca erken emekli oldugunuz için çalışa bilirsiniz aynı işyerinde işveren için birsıkıntı olmaz malülen olsaidiniz kesinlikle calışamazdınız bu şekilde hem emekli maaşı alıp hemde işinize devam ederek iki maaş almış olursunuz bir sıkıntı olmaz

beklemeden sıkıldım

02/10/2012 tarihli sgk verdiğim engelli emeklilik için verdiğim dilekçenin hala yazını cevabı gelmediğini söylüyorlar valla bekletmeyi seviyor sgk

Üst Alt