Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%46 Raporum var. 2022 maaşı için nereye nasıl başvurmalıyım?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.
%46 raporum var. 2022 yasadan yararlanabilir diye ibare var. Bunun için nereye başvurmalıyım ?

Ankara'da özel bir üniversitede öğrenciyim. Babam Bitlis'te polis. ordaki evimiz kendimize ait. 22 yaşındayım.

teşekkürler.

sizce aylık bağlanma ihtimali nedir ?

arkadaşlar lütfen cevap verin. sizce çıkma ihtimali nedir ?

Adrese dayalı Nüfus kayıt sisteminde kayıtlı ikametgahınızın olduğu vakfa yapacaksınız.
Siz 25 yaşından küçük ve okuyan oldugunuz için ebeveyniz size kanunen bakmak zorunda. O yüzden babanız sigortalı çalışan oldugu için talebiniz reddedilebilir. Fakat vakıf hane bazlı gelir testini de uygulayabilir sizin için.
Eğer hane bazlı gelir sorgulaması yapmayı tercih ederlerse babanızın hanesine dahil olursunuz ve hanede kişi başına düşen aylık gelir 255,22 liraya eşit ve ustunde çıkarsa aylık başvurunuz reddedilir.

@Kalem abla çok teşekkür ederim. dediğiniz gibi bende hepsi mevcut. Bencede red edilme ihtimalim çok yüksek. herşey için teşekkür ederim. ben raporumu ve kimliğimi aldım ya gerisi hiç sorun değil artık. Çok şükür.

Kalem;

benzer bir konu açmak istemedim.açan arkadaşa teşekkür ederim. benim de raporum yüzde 42 , sizin bu konuda diğer yazılarınızı da okudum 60/c-1 kapsamında sağlık provizyonum gözüküyor . ailecek genel sağlık sigortası yeşil kartlı olarak gözüküyoruz.anladığım kadarıyla 2022 için adaylık başvurunda bulununca gss deki gibi gelir testine benzer bir süreç işliyor.İncelediğim kadarıyla tüm koşulları karşılıyorum. Sorum şu aile olarak gss gözükmemizden ötürü yeniden bi gelir testi olur mu ? sistemden bakıpta süreç hızlı mı işler ?

GSS gelir testi tabi ki 2022 aylığı muhtaçlık incelemesini hızlandırır ve kolaylaştırır. Çünkü zaten tüm gelirleriniz taranmış incelemeye alınmış bu açıdan işin kolaylaşır. Yani tam da düşündüğün gibi...

Hemen git 2022 aylığı için ikametinin oldugu vakfa başvurunu yap.)

Üst Alt