Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%46 raporum var. Hangi haklardan yararlanabilirim?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
İyi günler ben daha önce babamın sağlık guvencesinden yararlaniyordum üniversiteden mezun olduktan sonra yaşımdan dolayi yararlanamiyorum. Benim %46 raporum var acaba bize sağlanan bir kolaylık var mı? Ne yapmam lazım bu süreçten sonra

bir işe girmeyi dene sağlanan kolaylığı bir kenara bırak. sağlalan kolaylık çile dolu onada kolaylık denirse . eğer çalışmıyorsan gss testine gir yoksa yüklü miktarda borç çıkabilir . kolaylıktan bahsediyon ilçe kaymakamlığından 2022 maaşı için müracat edebilirsin sağlanan tek kolaylık bu arkadaş.

bir işe girip çalışıcaksınız yada gss ödeyeceksiniz.

Ben ekpss ye hazırlanıyorum atanma durumum yüksek bu süreçte bir işte çalışmam derslerimë çalışıyorum 2022 maaşı ise kişi başına düşen miktardan dolayi yararlanamiyorum GSS dediğiniz şeyi de bilmiyorum ne yapmam lazım

yok daha neler etme arkadaş bilmen gerekir okumuş adamsın.. g.s.s dediğimiz genel sağlık sigortası oluyor bilgisayarına yaz ne olduğunu daha iyi açıklamış olurlar sana bir araştır ....

veysellabvettek

bildiğim kadarıyla yeni kanunda yeni mezun olanlar için devlet 2 yıl boyunca GSS ödüyor
EKPSS şansın var

saygılar

Üst Alt