Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%46 süresiz raporum %28 oldu! İşyerinde sorun yaşar mıyım?

serverus96

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
6
Merhaba

Ben dogustan Cp hastasıyım 2022 yılında almış olduğum süresiz raporum vardı yüzde 46
ben malesef bu raporda ibare yazmadıgı için otvsiz arac alamadığım için yenilemek gibi bir hatada bulundum engelli kadrosunda calısmaktayım bir bankada doktor bana oranımın 28 oldugunu artık zorlastıgını soyledi bende heyete gırdim rapor buyuk ıhtımal 28 cıkacak

benim sorum bu rapor e devlete dusmeden hastaneden iptal ettiremıyomuyum? Ve oran 28 gelırse isimden olur muyum bankada suresız raporum engelli ındırımım var bir daha vermeme gerek var mı 28 olan raporu engelli vergi indiriminide mi degiştirmem gerekcek nasıl bir yol izlemeliyim lütfen akıl verin

Durduk yere başına iş açtın keşke emekli olana kadar sabretseydin.

Heyete girmişsin. Nasıl iptal ettireceksin bir yolu var mı sence ?

@serverus96, e devlete de düşer , e devlete düşmesi prosedür sadece heyete girmişsin raporun belli sonucu belli ya da sen öyle sanıyorsun 28 çıkacak diyerek seninle konuşan doktorla konuştun mu ya da hastaneyle görüştün mü iş hastane de bitiyor bence artık.

@sokr@t,
Doktor senin oranın 28 46 fazla vermişler dedi halbuki baktım 3 sene önce o oranı verende kendisiymiş Dedim engelli kadrosunda calısıyorum ısımden olurum yapmayın etmeyin tamam oranını ellemıyorum ama normalde 28 kurul ıtıraz ederse duser dedi beni bi korku sardı Daha sonra heyette acıklayayım dedım kendımı konusturmadılar bıle senın demenle olmaz o işler oranın neyse o çıkabılırsın dedıler

@serverus96,
Şöyle düşünmek istiyorum senin adına sen aynı rahatsızlıktan 46 oranlı raporla kurumunda işe girmişsin rahatsızlık aynı sonuçta değil mi iyileşme düzelme herhangi bir şey yok diye düşünüyorum aynı rahatsızlıktan verilen oran düşmüşse senin kabahatin mi bu ?Ne dersin ? Doktorda sana fazla oran vermişler demiş vermeselermiş o zaman sen işe başlamışsın çalışıyorsun senin bir suçun var mı bu durumda?

@sokr@t,
Benim bir sucum yokta ben bunu kurumuma nasıl anlatıcam sordum bugun engelli kadrosunda calısamazsın oran duserse dediler

Hastalığım zaten dogustan serapnel palsi iyilesen veya gerıleyen bir hastalık degil bizim saglık sistemının sacmalıkları 46 46 ver gıtsın ne ugrastırıyosun bızi

@serverus96,
Doğru, son aldığın oranı geçerli kabul edebilirler raporu nasıl iptal ettireceksin ki ne yapacaksın mesela ? Mahkemeye gidecekmiş gibi duruyor bu iş keşke daha kestirme bir yolu olsa rapordan işyerinde de bahsetmişsin bilgi almak için avukata danışsana o ne diyecek .

@sokr@t,
Rapor alıcam demedım ama alsam dedim içerde süresiz raporum var acaba hiç rağor vermesem calıstıgım yere olur mu eskisi kalsın içerde suresiz oldugu için bana rapor sormuyorlar suan

@serverus96, bence de hiç kurcalama iş yerinde bahsetme kimseye avukata danışabilirsen danış kafan daha rahat eder .

Hocam heyete gitmişsin oran gelmemiş , belgeleri teslim etmeseydin hiçbir şey olmazdı . Terk olurdun. Henüz en son kurula çıkmadıysanız gidip memurla konuşun , belgelerinizi alın ( ek hastalık ekleyeceğim derseniz de alabilirsiniz bir ihtimal ) ve teslim etmeyin.

@sungerbob,
Kurula cıktım malesef ama oran vs henüz bilmiyorum e devletede düsmedi düşmeden iptal ettırebılırmıyım acaba

Üst Alt