Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4669 inşaat mühendisliğinden tercih yapan kaç kişi var?

yüksek puanlı kapatacağını düşündüğüm bakanlıklar hariç hepsini yazdım 8 tane inşaat mühendisliği yazdım.

Mühendislik tercihi

Bir arkadaşım da insaat mühendisliği tercihinde bulunacak ama gecmis yıllara dönük sayısal bilgilerde mühendislik branşlarına ulaşamadım... yardımcı olur musunuz acaba ?

geçmiş yıllarda inşaat mühendisliği açtı bu atamada da 15-20 kadro arası bı kadro açılır diye tahmın edıyorum arkadasının puanı kaç?

Şu sayfada "EKPSS-2017/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Büyük ve En Küçük Puanlar (Lisans)" linkine tıklarsanız açılan PDF'ten 2017 yılına ait en düşük ve en yüksek mühendislik puanlarını görebilirsiniz. Daha eski sonuçları görmek isterseniz Google'a "Ekpss 2016 lisans yerleştirme sonuçları" yazabilirsiniz. Malesef branşlar yazmıyor.

EKPSS-2017/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler

Ayrıca bu gün de birisi ekpss den atanan mühendislere düz memurluk unvani veriyorlar diye bir sey soyledi pek kulak asmadim ama size de bir sorayim dedim ? Daha once atanan abilerim varsa bilgilendirirseniz sevinirim ?

çağrı45

öyle bişey yok inşaat mühendisliğinden atanan inşaat mühendisliği ünvanını alır. bu arada puan kaç?

önemli değil zaten birbirimizi bilgilendirmek için burdayız.

sizce ekpss de hangini 1. sıraya tercih olarak yazmalıyım

arkadaşlar inşaat mühendisiyim sizce karayolları genel müdürlüğümü,orman genel müdürlüğümü,dsi mi,yoksa çevre şehircilik bakanlığını mı yazmalıyım?

Karayolları ve dsi mülakatla alıma geçti, alımları artık merkezi değil. Alınacak adayların 4 katı kişi çağırılıyor puan sıralamasına göre. Engelli kadrosu olarak alım yaparlar mı bilemiyorum. Fakat bakanlıkları merkezi alımda kadro açabilir.

Orman ise inşaat müh. kadrosu zor açar. orman ve su işleri bakanlığı alım yapar fakat seni orman genel müdürlüğününe vermeyeceklerdir. dkmp'ye verecekler, seçimini ona göre yap.

Çevre ve şehircilikte iş yükü olarak orman ve su işleri bakanlığına göre biraz daha yoğun olursun diye tahmin ediyorum.

Maaş olarak hepsi aynı sayılır. Kendi yapmak istediğin iş alanında seçimini şekillendir.

Şimdi baktım da orman genel müdürlüğü 2016da alım yapmış, yanlış bilgi vermişim. Bu arada kaç puan bekliyorsun, inşallah istediğin yere ataman gerçekleşir.

Üst Alt