Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%47 ortopedik engelli olarak B sınıfı ehliyet nasıl alabilirim?

Kerim Kaya

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar % 47 ortopedik engelliyim b sınıfı ehliyet istiyorum.ne yapmalıyım

Engelli raporun da ötv indirimi yazıyor mu yazıyorsa prosedürü çok bilmiyorum ama yazmıyorsa ilindeki il sağlık müdürlüğüne baş vur onlar sana yardımcı olur

@Kerim Kaya

[FONT=sans-serif]Aile hekimliğine oradan sevk ile d[/FONT][FONT=sans-serif]evlet hastanesine (uzman hekim) ve oradan da i[/FONT][FONT=sans-serif]l sağlık müdürlüğü komisyona müracaatınız gerekecek.[/FONT]

teşekkürler saolun. peki daha sonra ne olacak bilen var mı ? Engelli Raporuna herhangi bir şey olmaz herhalde ?

Kerim Kaya

sürücü belgesi için alınan rapor engelli raporu değildir. Dolayısıyla sürücü belgesi raporun var olan engelli raporunuza etki etmez

Merhaba arkadaşlar benimde sorum olacaktı,Ben sürekli ortopedik engelliyim ve engelli iken B sınıfı ehliyet aldım.bu B ehliyeti Engelli ehliyetine çevirebilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni ehliyetler b engelli ehliyeti ehliyetim arkasına kod ekleniyor sizde normal b sınıfi ehliyet aldıysanız yukarıdaki açıklamalara göre gidip b engelliye ehliyetimi çevirebilirsin... sağlık ocağı dev. Hast. İl sağlık mud. Ne gitceksin

Üst Alt