Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%47 rapor aldım. Bu oran Maliye'de düşürülür mü?

eflatun19

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
yeni % 47 sağlık kurulu raporu aldım.Serbest Meslek Kazancımdan dolayı Gelir Vergisi Mükellefi ve (4/B) aktif bağ-kurluyum.

30 Mart 2013′te yayımlanan “Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik” ile artık raporlar Merkez Sağlık Kurulu’na gönderilmeyecek olup yapılacak işlemlerde rapordaki oran esas alınacaktır.
hükmüne istinaden GELİR VERGİSİ İNDİRİMİ için Vergi Dairesi Müdürlüğü ne müracaat etcem.Benden önce müracaat eden varsa deneyimlerinden istifade etmek isterim.Yoksa da ben müracaat edip prosedürü ve sonuçları paylaşacağım.Bilgilerinize...

Merhaba arkadaşlar,

sağlık kurulu raporumun meyvelerini dün den itibaren almaya başladım.dün işyerime ait ttnet aboneliğimi sınırsıza çevirttirdim.normali 63 tl 45 tl ödeyeceğim.ayrıca 3 adet sabit hat telefonumdan sadece birine indirim uyguladılar.23tl yerine 12,5 tl ödicem.
özürlü kimlik kartı için Sosyal hizmetler müd.lüğü ne müracaat ettim.20 gün sonra gel kartını al dediler.
Sakatlık İndiriminden yararlanmak için bugün bulunduğum ilin Defterdarlıktaki gelir müd.lüğü ne müracaat ettim.İllaki sağlık raporunun aslını veya noter onaylısını istiyor.hiç bi kurum aslını istemedi.aslında ilgililerin dikkati çekmek için çalışmak gerek bence.
cep telefonu indirimi için aradım. müşteri hizmetlerinden bir eleman göndercekler.% 50 indirimden bahsettiler bakalım nasıl netleşecek
son olarak emeklilik için müracaat ettiğin sonuçta dün geldi %36 verilmiş.emeklilik müracaatım red geldi.onada Ankara Numune den aldığım % 47 orana istineden itiraz etcem.

görüş ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
selam ve sevgiler

kardeş tecrübeleini paylaştıgın için teşekkürler.. bişey sorucam ttnet abonelginiz yalın internetmiydi normalde indirim 45 tl ödeyecekmişsiniz ama buna sait hat ücreti de ekleniyor diye biliyorum tabi bu yaın internet için geçerli.

yalın internet değildi.işyerime ait. 12gb kotalı kampanyalı idi.rapora istinaden sınırsız engelli ttnet tarifesine geçtim.ayrıca avea müşteri temsilcisi sınırnız ttnet internet tarifesine geçtiğim için cep telefonuma sınırsız internet tanımlatacak.yani cep tel de internet ödemicem.

Üst Alt