Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%47 raporum var. Çalışmıyorum. 2022 aylığı alabilir miyim?

1453tunc

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%47 engelliyim istanbulda kirada oturuyorum. Kendim calismiyorum. Calisiyordum ama ayrildim.evde iki kisiyiz calisan arkadasimda asgari ucret aliyir. 800 lira kira oduyoruz. Hic bir mal varligim yok. 2022 maasi alabilir miyim ???

@1453tunc
sigorta kaydın hiç yoksa raporunla birlikte vakfa (SYDV) gidip başvurunu yap. kirada oturdugunu da bildir.

hanede 2 kişisiniz. senin gelirin yok. arkadaşın asgari ücretle çalışıyor. ikinizin aylık geliri toplanır. emsal kira bedeli belirlenir ve toplam gelirden düşülür. kalan miktar ikiye bölünür. sonuç 483, 64 TL'den düşük çıkarsa başvurun olumlu sonuçlanır, aksi takdirde aylık bağlanmaz.

emsal kira bedeli 633 TL den fazla belirlenirse hane gelirin uygun çıkacaktır.

Sigorta kaydim suan yok ama daha once calisiyordum suan calismiyorum. Ama 2147 gunluk gecmuse donuk sigirta pirim gunum var. Suan işsizim

Kirada oturdugumuz bolgenin rayic bedeli 1009 tl olarak belirlenmis. Emsal kira bedeli ile rayic bedeli ayni mi

Üst Alt